- 4,431
- 2,458
- 113
Diyoz sana acele ediyon yok yuklenin felan hiç yollamazlar böyle yaparsan bekleŞuan ikinci çekim verildi 10.47 olan bakiye silindi 3600 beklemeye aldı yollacaklar galiba
Diyoz sana acele ediyon yok yuklenin felan hiç yollamazlar böyle yaparsan bekleŞuan ikinci çekim verildi 10.47 olan bakiye silindi 3600 beklemeye aldı yollacaklar galiba
Ayenn dost bekleyecem şimdi ilk çekim verince bakiye düzeltme yapmadı şimdi bakiye düzeltme yaptıkarDiyoz sana acele ediyon yok yuklenin felan hiç yollamazlar böyle yaparsan bekle
3.600 gelir o zaman rahat ol boşuna geriliyorsunBakiye düzeltme
Kardeşim inceleme 5.7 gün dediğine bakma bazen 10 dakika bazen saniyeler sürüyor sen panik yaptın boşuna rahat ol ya gelince şans parası atarsın istediğin dostuna da sanada şans olur 😂Ayenn dost bekleyecem şimdi ilk çekim verince bakiye düzeltme yapmadı şimdi bakiye düzeltme yaptıkar
Atarız dost o soeun deil ondan şüphen olmasınKardeşim inceleme 5.7 gün dediğine bakma bazen 10 dakika bazen saniyeler sürüyor sen panik yaptın boşuna rahat ol ya gelince şans parası atarsın istediğin dostuna da sanada şans olur 😂
Rahat ol 00.20 de hesabındaAtarız dost o soeun deil ondan şüphen olmasın
İnşşalah valla ikinci talebi Papara ile verdim inaşşalh soeun olmaz bakiye düzeltme yapınca içim biraz rahat olduRahat ol 00.20 de hesabında
Rahat olsun dostum ya gelince görüşürüzİnşşalah valla ikinci talebi Papara ile verdim inaşşalh soeun olmaz bakiye düzeltme yapınca içim biraz rahat oldu
Seve seve odeyecekler baska careleri yokRahat olsun dostum ya gelince görüşürüz
Orası yollasın valla CEpte para yok sahabet çekimini bile çekmedim bekliyorım bu parayıRahat olsun dostum ya gelince görüşürüz
İnşallh dostlar 👯♀️Seve seve odeyecekler baska careleri yok
Gelir knk sakin ol senOrası yollasın valla CEpte para yok sahabet çekimini bile çekmedim bekliyorım bu parayı
Kanka valla 43 dakika oldu halen beklemede daha önce 38 dakilada iptal edildiGelir knk sakin ol sen
Bir saat 2 saat arası gelirKanka valla 43 dakika oldu halen beklemede daha önce 38 dakilada iptal edildi
Ne kadar erken gelirse o kadar iyi olurBir saat 2 saat arası gelir
Gelsin de boşverNe kadar erken gelirse o kadar iyi olur
Dost ile PayFix ile verdim iptal ettiler risk birimi dediler 15 dakika sonra tekrar şansı Papara ile deneyeyim dedim nasıl verdim 15 dakika sonra bakiye düzeltme yaptı 1 saat oldu iptal yok şuanlıkPayfixle verseydin dost paparada uygun hesap arıyolar ama bence öderler
Sor bakalım bir desteğeDost ile PayFix ile verdim iptal ettiler risk birimi dediler 15 dakika sonra tekrar şansı Papara ile deneyeyim dedim nasıl verdim 15 dakika sonra bakiye düzeltme yaptı 1 saat oldu iptal yok şuanlık