- 6,133
- 2,390
- 113
Günaydın dostGunaydin
Günaydın dostGunaydin
Freebet derken megapari 1x altyapısıyla aynı değilmiSelam dostlar megapari bana 900 tl frebet tanımlamış 500 tl yatırım yapınca aktif oluyor 3 lü kombine 1.40
Aynı promo kod frebet deil dost ama 500 yatırım yapınca aktif 18 ine kadarFreebet derken megapari 1x altyapısıyla aynı değilmi
Promo kod iyi bonus olarak verdiyse sıkıntı o altyapı ne kadar yaparsan yap ana paran bonus kadar geciyorAynı promo kod frebet deil dost ama 500 yatırım yapınca aktif 18 ine kadar
Nasıl veriyor promo kod zibil gibi yatırım var hiçbişey vermiyorlar😩Aynı promo kod frebet deil dost ama 500 yatırım yapınca aktif 18 ine kadar
Mail mi geldi ?Selam dostlar megapari bana 900 tl frebet tanımlamış 500 tl yatırım yapınca aktif oluyor 3 lü kombine 1.40
Elbet birgün bizede verir😂
500 bulup yatırsam ödeme nasıl 1xbet gibimiElbet birgün bizede verir😂
Ben bayadır oynuyorum. Ödeme 50 k ya kadar maksimum 10 dk(benim deneyimlediğim). İçin rahat olsun.500 bulup yatırsam ödeme nasıl 1xbet gibimi
Çok hızlı payfix cekim diğerlerini bilemem500 bulup yatırsam ödeme nasıl 1xbet gibimi
Şimdi asıl iş 0 500 u ayarlamak ve çekmek bakalım kısmet 18 ine kadar süreli inişÇok hızlı payfix cekim diğerlerini bilemem
Freebetin kazanc sınırı vs var mıymış önemli olan oŞimdi asıl iş 0 500 u ayarlamak ve çekmek bakalım kısmet 18 ine kadar süreli iniş
Eyvallah bakalım frebet kazanç sınırı yok zaten 1.4 3 maç yakalasam yeter banaAh bana tanımlayacaktı :S Çok aktif olmamak lazım demek ki bir sitede. Ara ara kaçmak lazım. Vbet olsun Megapari olsun. Mars olsun bunlardan 1 kere uzaklaştım. Vbet 1 k 5x çevrimli tanımladı. Mars 500 tl tanımladı. Bu Megapari'den alamıyorum ne hikmetse. Neyse bol şans arkadaşlar iyi değerlendirin.