Ben cektim 10 dk da odedilerEyvallah bakalım frebet kazanç sınırı yok zaten 1.4 3 maç yakalasam yeter bana
Ekli dosyalar
-
258.2 KB Görüntüleme: 60
Ben cektim 10 dk da odedilerEyvallah bakalım frebet kazanç sınırı yok zaten 1.4 3 maç yakalasam yeter bana
kral yeni işten geldim 2000 bin atmış hesaba bekliyorum şuan geceyeNaptın Kirve ? Herşey yolunda mi ? Acele etmiyorsun değil mi ? @Cengo21
ciddimisin ama hep birinci çıkamam kiAylik siralamada 4 cusun bu ay 3 kere daha ci ol yada 300 bin yap aylik 5 ci ol en az 3000 binin var maasin cikti😁😁
Bol şans şimdidenkral yeni işten geldim 2000 bin atmış hesaba bekliyorum şuan geceye
Sahabet bu çıktı çevrim haberin vaemı dostımBol şans şimdiden
Won2.5 üst 1.51 den 2000 bin atıkdı
Bilmiyorum dost maalesefSahabet bu çıktı çevrim haberin vaemı dostım
Aynen 2000 bin garanti şuan inaşşalh alırız ya sıkıntı yapmazlar2000garanti
Site oduyor ben bi kere turnuvadan cektim evrak falanda istemediAynen 2000 bin garanti şuan inaşşalh alırız ya sıkıntı yapmazlar
Hiçbir sıkıntı olmaz Payfix çekim ver en hızlısı o betkanyon daAynen 2000 bin garanti şuan inaşşalh alırız ya sıkıntı yapmazlar
Tahmini çok sürermi dost sahabet 244 yaptım 50 istiyor parada yok atayımHiçbir sıkıntı olmaz Payfix çekim ver en hızlısı o betkanyon da
İnşallah istemez evrak olayına giderse çok sürer evrak atman ben şuan evrak tehlikeli durumda evrak bahane zatwnSite oduyor ben bi kere turnuvadan cektim evrak falanda istemedi
İstemez dostİnşallah istemez evrak olayına giderse çok sürer evrak atman ben şuan evrak tehlikeli durumda evrak bahane zatwn
1-2 saate gönderirler kaç oldu kasa umarım yüksek çekersinTahmini çok sürermi dost sahabet 244 yaptım 50 istiyor parada yok atayım
Valla 3020 beklemede flora 3.5 üst basacaktım 1.65 ten 1000 kupon onaylanana kadad 2-2 oldu korktum yoksa 4.5 üst girecektim çok hızlı1-2 saate gönderirler kaç oldu kasa umarım yüksek çekersin
Flora 3-2 oldu yaw keşke alsaydım yaw ne maçtı izledim zewk aldım1-2 saate gönderirler kaç oldu kasa umarım yüksek çekersin
Çekebilmene sevindim hayırlı olsunFlora 3-2 oldu yaw keşke alsaydım yaw ne maçtı izledim zewk aldım