Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betleybet Deneme Bonusu

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,984
1,123
113
Ya s***** et ya adam değil ki anasını satayım milleti buraya sabaha kadar kitliyor ben arada yazıyordum geçen Farkındaysan Normalde bir rolü güzel takip edelim biliyordum o gün dağıtım olmayacağını O yüzden sabaha kadar takip etmedim
Kasa 20 yi kadar bulmuştu aslında çekecekti orda sonra bize kızıyor okadar dedim daha oynama diye

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,984
1,123
113
Sporda geçerli mi bu ona göre nba oynayayim

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,571
672
113
Lisansı frlan varmi aşağıda gcb yaziyor sahtemi gerçekmi pek anlamam

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
345
83
bu arada numaramı 0552 522 52 52 şeklinde yazdım sms geldi

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,107
252
83
Rulet geçerli değilmiş oynamıştım yinede yatırım yaptım çekim talebi verdim bakalım

Ekli dosyalar

hzmmt35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
892
186
43
adamların stream siteside var dolandırıcılarsa eğer uğraşmışlar inandırıcı olsun diye

hoseguardian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
207
43
Burası ödemez diye düşünerek 250 TL yi şimdi nasıl P*c ediyorum. İzleyin

cemo5445

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
Ben de myt ye girdim kendiliğinden spine girdi baslar baslamaz daha sonra adamları fulledi onun peşine 1 sira at kalanı wild geldi full hiç oynamadan yaptım yani canlı destekle konuşurken şartları falan sordum daha sonra dedim site hakkında kafama takılan şeyler var birkaç site hakkında şikayet okudum dedim direk görüşmeyi sonlandırdı bir daha bağlandım başka birine o da aynı şekil site hakkında bir şey deyince sonlandırdı görüşmeyi acaba öderler mi