Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betleybet Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
187
43
Su cekim yaptim diyen site elemanlarini aman banlamayin adamlar goz gore bizi dolandiriyor burda senin ozelligin ne kardes bizim cekim 2 gundur isleme alinmior senin ozelligin neyde 2 sakkada odenior amk ya banlayin sunlari ya

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
881
113
Su cekim yaptim diyen site elemanlarini aman banlamayin adamlar goz gore bizi dolandiriyor burda senin ozelligin ne kardes bizim cekim 2 gundur isleme alinmior senin ozelligin neyde 2 sakkada odenior amk ya banlayin sunlari ya
Aga ben konu açıldığından beri takip ediyorum ara ara bikac kişi hariç çoğu insanın çekimi ödendi yeni üyede değiller foruma çoğu tanıdık bilindik üyeler

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
881
113
Desteğe bağlanmak zor iş bilgi alamiyon heralde sen ödeme gelmedi he

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
187
43
Ben inanmiyom kardes bu site 250 250 dolandirmaya cikmis 1000 kisiden alsa 250 bin belkide sitenin kurucusu forumdan yani yoksa biz niye alamayak baska bi aciklamasi yok nbunun

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
187
43
Yav hesapta bin vardi bide 999 cek diye tassak gecmislerdi 999 taleo verdirttinorospunun bebeleri

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
187
43
Yav yok verirler kapatsinlar su konuyu adamlar net dolandirici yuz bin kisiden 3 kisiye odemis demekki vurgunu yapti gitti orospunun cocuklari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...