- 2,370
- 881
- 113
Yok sadic bize nasip olmadıSen çekemedinmi
Yok sadic bize nasip olmadıSen çekemedinmi
Aga ben konu açıldığından beri takip ediyorum ara ara bikac kişi hariç çoğu insanın çekimi ödendi yeni üyede değiller foruma çoğu tanıdık bilindik üyelerSu cekim yaptim diyen site elemanlarini aman banlamayin adamlar goz gore bizi dolandiriyor burda senin ozelligin ne kardes bizim cekim 2 gundur isleme alinmior senin ozelligin neyde 2 sakkada odenior amk ya banlayin sunlari ya
Desteğe bağlanmak zor iş bilgi alamiyon heralde sen ödeme gelmedi heSu cekim yaptim diyen site elemanlarini aman banlamayin adamlar goz gore bizi dolandiriyor burda senin ozelligin ne kardes bizim cekim 2 gundur isleme alinmior senin ozelligin neyde 2 sakkada odenior amk ya banlayin sunlari ya
Dostum bak ilk sayfadan başla bi göz at ne demek istediğimi anlarsın zatenBen inanmiyom kardes bu site 250 250 dolandirmaya cikmis 1000 kisiden alsa 250 bin belkide sitenin kurucusu forumdan yani yoksa biz niye alamayak baska bi aciklamasi yok nbunun
Şuan senin çekim ne alemde bakiyen duruyomu yaniYav hesapta bin vardi bide 999 cek diye tassak gecmislerdi 999 taleo verdirttinorospunun bebeleri
Neye inanmıyorsun Ben de dün çektim bak bakayım buranın eski üyesi miyimBen inanmiyom kardes bu site 250 250 dolandirmaya cikmis 1000 kisiden alsa 250 bin belkide sitenin kurucusu forumdan yani yoksa biz niye alamayak baska bi aciklamasi yok nbunun
Bak Ona bir şey diyemem ama dün ödedi yani emin ol bak ben buranın eski üyesiyim elemanı da değilim Belki Tanırsın beniAynen reis site dolandirici oldugu halde cogunuza odedi simdi kepenki destegi kapatti siktirolup gitti aynen
6 defa çekimi iptal olan bile vardı çekimi gelmişti en son aga öderler belkiAynen reis site dolandirici oldugu halde cogunuza odedi simdi kepenki destegi kapatti siktirolup gitti aynen
Dost bende canlı destek güncellemede diyor
Çekimim ödendi dostum kanıtlayabilirimSu cekim yaptim diyen site elemanlarini aman banlamayin adamlar goz gore bizi dolandiriyor burda senin ozelligin ne kardes bizim cekim 2 gundur isleme alinmior senin ozelligin neyde 2 sakkada odenior amk ya banlayin sunlari ya
Şimdi mi ödendiÇekimim ödendi dostum kanıtlayabilirim
Benim 15-20 dk da ödendiŞimdi mi ödendi