- 3,460
- 2,160
- 113
kuponun nasıldı?Gayet şeffaf yatırım falan yapmadım gonderdiler valla helal
Dostum kullanıcı ID sıfre yı versem banada oynarmısın ben aktıf ettım bonusuBuyrun beyler sağol @drogba6 çekim gelirse görürüm
Sorun olmaz bende handikap ile kazandım no problem
Ekleniryeni uye oldum ekler mi
umarım gelirBenim sinirimi bozan şey bonus hesabıma tam herkesin parayi yollamiyorlar üye olmayin dediği esnada eklendi bende nede olsa odemiyorlar diye saçma sapan bı kupon yaptım umarım gelir yoksa kafayı yerim
saat 4 te eklemiş , üst oynasam kabul eder mi?Sorun olmaz bende handikap ile kazandım no problem
Oynamadıysan oynayamassın şuan oynattırmıyo 4 de oynasaydın oynattırırdısaat 4 te eklemiş , üst oynasam kabul eder mi?
ne oynattırıyo şuan sadece taraf mıOynamadıysan oynayamassın şuan oynattırmıyo 4 de oynasaydın oynattırırdı
Milleti dinleyen vezir de olur rezil deBenim sinirimi bozan şey bonus hesabıma tam herkesin parayi yollamiyorlar üye olmayin dediği esnada eklendi bende nede olsa odemiyorlar diye saçma sapan bı kupon yaptım umarım gelir yoksa kafayı yerim
Bilgim yok ben çektimne oynattırıyo şuan sadece taraf mı
Beni zaten sen tribe soktun kanka 🤣Milleti dinleyen vezir de olur rezil de
Ben naptım lawBeni zaten sen tribe soktun kanka 🤣
Ne zaman eklenir daha ekleme olmadıKupon tuttu çekim talebim reddedildi belge istiyorlar e maile bu ne belgesi açıklayacak var mı?