- 1,057
- 382
- 83
Çekimin kaç defa iptal oldu ben sayısını unuttumBen naptım law
Çekimin kaç defa iptal oldu ben sayısını unuttumBen naptım law
Kimlik arkalı önlü yolla ama kendin kararını ver sonra deme bana sen dedin diyeKupon tuttu çekim talebim reddedildi belge istiyorlar e maile bu ne belgesi açıklayacak var mı?
8 defa iptal edildi sonra ödedilerÇekimin kaç defa iptal oldu ben sayısını unuttum
benden de belge talep ettiler. detayları öğrenmek için 1 saattir canli destek de sıra bekliyorumKupon tuttu çekim talebim reddedildi belge istiyorlar e maile bu ne belgesi açıklayacak var mı?
Knka öğrendiğinde buraya da yazda bizde girmeyelim o kuyruğa 😁benden de belge talep ettiler. detayları öğrenmek için 1 saattir canli destek de sıra bekliyorum
Oha8 defa iptal edildi sonra ödediler
Nereye gönderiyoruz?Kimlik arkalı önlü yolla ama kendin kararını ver sonra deme bana sen dedin diye
profili 100 de 100 doldurun öyle çekim verinbenden de belge talep ettiler. detayları öğrenmek için 1 saattir canli destek de sıra bekliyorum
3-5 saatüye olduktan sonra ne kadar sürede ekleniyor 500 freebet ?
100 / 100 olmuyor kiprofili 100 de 100 doldurun öyle çekim verin
Saat kaçta eklendi reis ve nerden anliyorsun eklendiğiniBenim sinirimi bozan şey bonus hesabıma tam herkesin parayi yollamiyorlar üye olmayin dediği esnada eklendi bende nede olsa odemiyorlar diye saçma sapan bı kupon yaptım umarım gelir yoksa kafayı yerim
oluyor100 / 100 olmuyor ki
Mesaj geliyor mesajlarim kısmını kontrol et benimkinin eklenmesi yarım saat surmemistiSaat kaçta eklendi reis ve nerden anliyorsun eklendiğini
mesaj kutuna kod duşüyor eklenınceSaat kaçta eklendi reis ve nerden anliyorsun eklendiğini
bu karının ağzından bu cevabi alana kadar göbeğim çatladı. Ağzına büyük abdestimi bozduğumunun karısı. Sanki kendisi reisi cumhur, tenezzül edip bize cevap vermiyor.Knka öğrendiğinde buraya da yazda bizde girmeyelim o kuyruğa 😁
hesabım promosyonlara gir yazıyor oradaSaat kaçta eklendi reis ve nerden anliyorsun eklendiğini
Sadece belge numarası ve belgenin veriliş tarihi doldurulu değil onları mı doldurmamız gerek? Ve onları doldurmamız gerekiyorsa ne yazmamız gerekiyoroluyor
kimlik üzerinde yazan bilgilerSadece belge numarası ve belgenin veriliş tarihi doldurulu değil onları mı doldurmamız gerek? Ve onları doldurmamız gerekiyorsa ne yazmamız gerekiyor