Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmarket 500 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

betkorkmaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,113
1,340
113
100 ve katını çekmeyi dene reis. Kusuratli kabul etmiyor bence
denedim 3.000 anlamadım bir şey 3-4 defa reddetti popypara. payfix yatırıp çekim verdim de anında gelmesi gerekmiyor mu onay aldığı zaman, ilk çekim verince iptal et butonu oluyor sonra onaylandıya geçince iptal edilmiyor ama para da ödenmiyor

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
137
43
denedim 3.000 anlamadım bir şey 3-4 defa reddetti popypara. payfix yatırıp çekim verdim de anında gelmesi gerekmiyor mu onay aldığı zaman, ilk çekim verince iptal et butonu oluyor sonra onaylandıya geçince iptal edilmiyor ama para da ödenmiyor
Alan aldı kardeşim bize de kasası boşaldı yok çekiliyor iste

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
212
43
Bende yaklaşık 5 saattir belge zımbırtısıyla uğraşıyorum. İstedikleri kimlik belgesini attım. 4 saat sonra maille geri dönüş yaptılar. Bu sefer de yok efendim sıkıştırılmış belge atmayın. Vay efendim belgenizin boyutu 1 MB'tan fazla olsun. Resmen taştaş geçiyorlar. Alan aldı alacağını, kasaları boşalınca da bizimle dalga geçmeye başladılar. Bakalım bu işin sonu nereye varacak 🤔

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
137
43
Bende yaklaşık 5 saattir belge zımbırtısıyla uğraşıyorum. İstedikleri kimlik belgesini attım. 4 saat sonra maille geri dönüş yaptılar. Bu sefer de yok efendim sıkıştırılmış belge atmayın. Vay efendim belgenizin boyutu 1 MB'tan fazla olsun. Resmen taştaş geçiyorlar. Alan aldı alacağını, kasaları boşalınca da bizimle dalga geçmeye başladılar. Bakalım bu işin sonu nereye varacak 🤔
Aynen öyle kardeşim banada aynısını yapıyorlar

Azad6363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,943
1,901
113
Pdf yolladın nasıl resim attin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...