Nereye attın cvp vermiyoAynı muhabbet bende var elli kere kimlik attım yok net at yok öyle yok boş kağıda tarih yaz selfi çekil at saat 7 den beri onay bekliyorum
Nereye attın cvp vermiyoAynı muhabbet bende var elli kere kimlik attım yok net at yok öyle yok boş kağıda tarih yaz selfi çekil at saat 7 den beri onay bekliyorum
[email protected] bu maileNereye attın cvp vermiyo
Ödemeyi alan aldı uzadı bize geldi belge olayı çıktı ödemiyor kaç saattir onay vermiyorki çekim verelimNereye attın cvp vermiyo
Nereden cevap yazıyolar tekrar maildenmi site icindemi
Mail dönüşü yapiyorNereden cevap yazıyolar tekrar maildenmi site icindemi
Ne kadar sürede cvp veriyo bana cvp vermedi bu
denedim 3.000 anlamadım bir şey 3-4 defa reddetti popypara. payfix yatırıp çekim verdim de anında gelmesi gerekmiyor mu onay aldığı zaman, ilk çekim verince iptal et butonu oluyor sonra onaylandıya geçince iptal edilmiyor ama para da ödenmiyor100 ve katını çekmeyi dene reis. Kusuratli kabul etmiyor bence
3 saat. Dönmediler En son attığım maileNereden cevap yazıyolar tekrar maildenmi site icindemi
Alan aldı kardeşim bize de kasası boşaldı yok çekiliyor istedenedim 3.000 anlamadım bir şey 3-4 defa reddetti popypara. payfix yatırıp çekim verdim de anında gelmesi gerekmiyor mu onay aldığı zaman, ilk çekim verince iptal et butonu oluyor sonra onaylandıya geçince iptal edilmiyor ama para da ödenmiyor
Süre belli mi dönüşMail dönüşü yapiyor
Hafta sonu eklenmiyormus pazartesiye kaldı destek öyle dediAkşam 8 den beri eklenecek nasip olursy
Öncekilere bı saate döndüler şimdi 3 saatte ses seda yok keyiflerine kaldık isteSüre belli mi dönüş
Sanada dedilermi kimlik okunaklı olsun yok öyle böyle olsun diye8 saat oldu belge onayı bekliyorum
Aynen öyle kardeşim banada aynısını yapıyorlarBende yaklaşık 5 saattir belge zımbırtısıyla uğraşıyorum. İstedikleri kimlik belgesini attım. 4 saat sonra maille geri dönüş yaptılar. Bu sefer de yok efendim sıkıştırılmış belge atmayın. Vay efendim belgenizin boyutu 1 MB'tan fazla olsun. Resmen taştaş geçiyorlar. Alan aldı alacağını, kasaları boşalınca da bizimle dalga geçmeye başladılar. Bakalım bu işin sonu nereye varacak 🤔
AynenSanada dedilermi kimlik okunaklı olsun yok öyle böyle olsun diye
Pdf yolladın nasıl resim attinBende yaklaşık 5 saattir belge zımbırtısıyla uğraşıyorum. İstedikleri kimlik belgesini attım. 4 saat sonra maille geri dönüş yaptılar. Bu sefer de yok efendim sıkıştırılmış belge atmayın. Vay efendim belgenizin boyutu 1 MB'tan fazla olsun. Resmen taştaş geçiyorlar. Alan aldı alacağını, kasaları boşalınca da bizimle dalga geçmeye başladılar. Bakalım bu işin sonu nereye varacak 🤔