- 96
- 21
- 8
Kod ney kardeşim doğru gir belki sana mail atmislarReis kod yazdım ama 0 görünüyor
Kod ney kardeşim doğru gir belki sana mail atmislarReis kod yazdım ama 0 görünüyor
Dur bakalım öderler mi?
valla ben 3 k vursum cekecem birazdan ins verirler 5 kurus parada yokMilan yatırdı ilk yarı oynadik
Benim yüzümden bende oynadım abdest almadan oynadıkMilan yatırdı ilk yarı oynadik
bonus kodu pazartesi atıyolarmıs vermeyebilirler millet fena coktu bugunKampanya devam ediyor mu
Reis bana kod atmışlar promosyon yerine yazdım ama bakiye 0 hala nasıl aktifleştircez yardımcı olur musun30 dk ödedi 4659 tl
Valla benden istemedilerBelge talebi güvenlik birimine epostA gönderin diyor nasıl yapıcaz reis
17 dk da gönderdilerNekadar sürdü
belge istediler bendende neye göre istiyolarki ismim dogru zaten kendi bankama cekıyorum17 dk da gönderdiler
Bütün bilgileri doğru mu girdin üye olurken?belge istediler bendende neye göre istiyolarki ismim dogru zaten kendi bankama cekıyorum
tc istemedi ismim mailim soyismim telim dogruBütün bilgileri doğru mu girdin üye olurken?
Dostum bana ulaş yardımcı olayımReis bana kod atmışlar promosyon yerine yazdım ama bakiye 0 hala nasıl aktifleştircez yardımcı olur musun