- 3,361
- 871
- 113
Kanka yeminle bu saydıkları isimleri tanıyorsam yarını görmek nasip olmasın çok şükür tek hesap açtımKnk 3 tane hesap mı açmışsın yuh
Kanka yeminle bu saydıkları isimleri tanıyorsam yarını görmek nasip olmasın çok şükür tek hesap açtımKnk 3 tane hesap mı açmışsın yuh
Adamlar ödememek için bulmuşlar rasgele isim bu isimlerde arkadaşım bile yok
Valla uğraşacam bunlarla bakalım yanıt gelsin maile her maile 5 saatte cevap geliyorGeçmiş olsun aga 😁
Samet erol benim laAttıkları maile bak kafayı yemiş bu site çalışanları ya ödememek için 10 takla atıyor tanımadığım kişileri bana soruyor Ekli dosyayı görüntüle 684475
Bak biri senmişsin beni tanıyor musun muhtemelen sendende belge istediler bana yazmış bu isimler kim diye senin onayladılar mıSamet erol benim la
Kimlik istediler gönderdim işleme alındı yazdılar bunlar ne saçmalıyor abiBak biri senmişsin beni tanıyor musun muhtemelen sendende belge istediler bana yazmış bu isimler kim diye senin onayladılar mı
1000 yatırım istiyor ben 1000 yaptım ama bulup yatırsam mı düşünüyorum. Bin yatır direk bin çek yatırım binle devam et böyleymişBide böyle modeller türedi piyasaya
Hiç sorma ya saçma sapan uğraştırıyorla epi topu kimliğe bakacaksın bilgilere bak aynı soyaddan başka üyelik yoksa tamamKimlik istediler gönderdim işleme alındı yazdılar bunlar ne saçmalıyor abi
Bekleyelim bakalım nolcakHiç sorma ya saçma sapan uğraştırıyorla epi topu kimliğe bakacaksın bilgilere bak aynı soyaddan başka üyelik yoksa tamam
Ben 5 bin çekicem sen ne kadar çekiceksin evlatHiç sorma ya saçma sapan uğraştırıyorla epi topu kimliğe bakacaksın bilgilere bak aynı soyaddan başka üyelik yoksa tamam
Ohaaa kimlikle selfie istiyorlarsa tehlikeli, değmez sadece kimlik foto olsa neyse de
2300 az önce yanıt geldi talebiniz yetkili birime iletildi lütfen cevap bekleyin diye adamlar ne zaman yazarsa artıkBen 5 bin çekicem sen ne kadar çekiceksin evlat
Benden fotoğraf istemedi kimlik istedi attim böyle mail atti ne demek bu Değerli kullanıcımız, talebinizin değerlendirilmesi ekstra zaman aldı. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. İnceleme sonuçları hakkında bilgi bu e-posta adresine gönderilecektir.
O mümkün diyil ikiz kardeşim var denedim onu bile yemedi zamanın da banka zaten özellik var başka cihazdan giremezsin izin vermiyor isaretlersen sen olsan bile izin vermiyo anca eski telefondan kaldırman lazımSelfie gönderirseniz yapay zeka ile canlandırıp banka hesplarınıza erişirler selfiie göndermeyin