Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmarket 500 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
116
43
Kimlikle çok şey yapılır kanka arka ön ikamet adresi falan isteyenler olmuş bu iş yaş kurtardim gecildim aradan
Şans işte kardeşim çeken çekti ortada bizi bıraktı madem odemicen insanalri ne ugrastiryorsun engellle bizde odemicek diyelim bekle bekle bekle olcak iş degil alt yapısı nere bunun. Mail aticam şikayet edip

asamet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
164
47
28
Tekrardan yazıyorum. Bütün bilgilerimiz herkesin elinde zaten. Bilgi hırsızlığı olayı hikaye.

Adamlar 150 liraya kişisel bilgi paneli satıyolar siz hala kişisel bilgi hikayesi anlatıyorsunuz

asamet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
164
47
28
Şans işte kardeşim çeken çekti ortada bizi bıraktı madem odemicen insanalri ne ugrastiryorsun engellle bizde odemicek diyelim bekle bekle bekle olcak iş degil alt yapısı nere bunun. Mail aticam şikayet edip
Senin çekeceğin kaç para reis

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
116
43
Çekimi onaylicaklar sonra dicekler bonus süresi sona erdi çekilmez bakiye bakım görün olacağı o

Altan5444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
28
28
Dün gece 00.00dan önce eklenmeyen bonuslar alt yapı calismasi için pazartesi verilicekmis bunkadar sahtekarlık yapan sitelerden bıktık ne üye oluncaya kadar bunlarin işi bilgi toplayıp sahtekarlık veren her an verir altyapı çalışmada zaten siteye göremeyiz üyede olamayız site calismazdi hepsi yalancı bunlar

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
116
43
Dün gece 00.00dan önce eklenmeyen bonuslar alt yapı calismasi için pazartesi verilicekmis bunkadar sahtekarlık yapan sitelerden bıktık ne üye oluncaya kadar bunlarin işi bilgi toplayıp sahtekarlık veren her an verir altyapı çalışmada zaten siteye göremeyiz üyede olamayız site calismazdi hepsi yalancı bunlar
Bunların sitesinin alt yapısı neresi ben şikayet maili atım suraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...