- 334
- 116
- 43
Yok kardeşim onay almadiki çekelim sen cekebildinmiGelmedimi daha sana çekim
Yok kardeşim onay almadiki çekelim sen cekebildinmiGelmedimi daha sana çekim
Ben aldım kanka sonra kaçtım burayı istesende girmem bidahaYok kardeşim onay almadiki çekelim sen cekebildinmi
Evrak istemi senden çekerken pekiBen aldım kanka sonra kaçtım burayı istesende girmem bidaha
Aynen bu ortamlar bitmişBu foruma ne olmuş ya nerede o eski uyeler birbirine saygılı olan şimdi herkes küfrediyor adminlerin bence bayağı bir temizlik yapması gerekiyor eskiden boyle değildi burası
Yok kanka üstüne para versen ben burdan oynamam para yatırıp aldım ben zaten paramiEvrak istemi senden çekerken peki
Kimlik falan verme bunlara senden duyuyorum ilk defa evrak istediniEvrak istemi senden çekerken peki
Herkese kimlik belgesi isenmis aattik artık kimlik le ne yapabilirler onay almadan hiç bsy olmazKimlik falan verme bunlara senden duyuyorum ilk defa evrak istedini
Kimlikle çok şey yapılır kanka arka ön ikamet adresi falan isteyenler olmuş bu iş yaş kurtardim gecildim aradanHerkese kimlik belgesi isenmis aattik artık kimlik le ne yapabilirler onay almadan hiç bsy olmaz
Şans işte kardeşim çeken çekti ortada bizi bıraktı madem odemicen insanalri ne ugrastiryorsun engellle bizde odemicek diyelim bekle bekle bekle olcak iş degil alt yapısı nere bunun. Mail aticam şikayet edipKimlikle çok şey yapılır kanka arka ön ikamet adresi falan isteyenler olmuş bu iş yaş kurtardim gecildim aradan
Ekli dosyayı görüntüle 683705
Gideyim şunu bir kaybedip geleyim
[/QUOTEkayot olduktan ne zaman sonrw geldi mesaj sana
Senin çekeceğin kaç para reisŞans işte kardeşim çeken çekti ortada bizi bıraktı madem odemicen insanalri ne ugrastiryorsun engellle bizde odemicek diyelim bekle bekle bekle olcak iş degil alt yapısı nere bunun. Mail aticam şikayet edip
Senin çekeceğin kaç para reis
Herkese aynı cevap
Bunların sitesinin alt yapısı neresi ben şikayet maili atım surayaDün gece 00.00dan önce eklenmeyen bonuslar alt yapı calismasi için pazartesi verilicekmis bunkadar sahtekarlık yapan sitelerden bıktık ne üye oluncaya kadar bunlarin işi bilgi toplayıp sahtekarlık veren her an verir altyapı çalışmada zaten siteye göremeyiz üyede olamayız site calismazdi hepsi yalancı bunlar