Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmarket 500 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,476
7,561
113
Bunlar kod eklimecek anlaşıldı
Bunlar foruma ilk sponsor olarak geldiğinde 200₺ deneme bonusu ekleyeceklerdi 3 gün falan sürdü ekleyemediler en son papara üzerinden yatırım talebi açın canlıya bildirin forumdan geldiğinizi eklenecek dediler yatırım yapmış gibi göstertip öyle eklediler bonusu. Bu firmanın ne yaptığı ne ettiği belli değil bu altyapıya ödeyecek parayı nerden bulmuşlar o da enteresan çok birşey beklemeyin bunlardan

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
41
28
Eklenen bişey yok 3 gündür bekliyoruz böyle siteler harbi neden var

aykut055

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48
6
8
Belge onayı bekleyenler canlı destekle görüşün talebebinizi iletin oda güvenlik birimine iletiyor 12 saat icinde onayliyor mail yada sms olarak bilgi veriyor ondan sonra çekim verin benim belge onayim sms olarak geldi 5k çekim payfixle yarım saatte geldi

Son düzenleme:

meso89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
273
57
28
Belge onayı bekleyenler canlı destekle görüşün talebebinizi iletin oda güvenlik birimine iletiyor 12 saat icinde onayliyor mail yada sms olarak bilgi veriyor ondan sonra çekim verin benim belge onayim sms olarak geldi 5k çekim payfixle yarım saatte geldi
Görüştüm aynı tas aynı hamam çekim red verdi bu sefer yatırım yaptıgın miktar kadar çekim yapabilirsin diye mesaj geldi😀

furkanbeser26

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
6
8
Vallah ben dün gece aldım parayı cumadan beri bekliyordum para hesaba geldiği gibi tamamen heryerden sildim beynimden de sildim onay gelmedi iban denedim olmadı payfix ile denedim onay vermedi 20 dk sonra hesaba düştü

Halilbirdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
40
28
Bu siteden afedersiniz ama bir b*k olmaz yok haftasonu yok pazartesi yok 5 e kadar yoo 5000siniri iyicr rezil ettiler kendilerini

Uzman 74

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
21
8
Yalan yanlış yazmayın deneme bitmiş yazanlarda sitenin adamları canlı destek muhatap bile olmuyor tam bir Gölpazarı buradan ödeme fal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...