PayfixHangi yöntemle çekim verdin kanka
PayfixHangi yöntemle çekim verdin kanka
Bunlar foruma ilk sponsor olarak geldiğinde 200₺ deneme bonusu ekleyeceklerdi 3 gün falan sürdü ekleyemediler en son papara üzerinden yatırım talebi açın canlıya bildirin forumdan geldiğinizi eklenecek dediler yatırım yapmış gibi göstertip öyle eklediler bonusu. Bu firmanın ne yaptığı ne ettiği belli değil bu altyapıya ödeyecek parayı nerden bulmuşlar o da enteresan çok birşey beklemeyin bunlardanBunlar kod eklimecek anlaşıldı
Kaç lira geldiİns gelir knk bize de bi sakal yap knk faturayı odeyelim gelirse tabi
Sana da sorayım kanka ne kadar geldi benim 5 bin duruyor hâlâÖdeme geldi şükürler olsun
2300 çektim ben iban ile olmadı sonra payfix cektim 5 dk sonra onaylandı 10 dk sonra geldi hesabaSana da sorayım kanka ne kadar geldi benim 5 bin duruyor hâlâ
Bana bişey gelmediKaç lira geldi
Görüştüm aynı tas aynı hamam çekim red verdi bu sefer yatırım yaptıgın miktar kadar çekim yapabilirsin diye mesaj geldi😀Belge onayı bekleyenler canlı destekle görüşün talebebinizi iletin oda güvenlik birimine iletiyor 12 saat icinde onayliyor mail yada sms olarak bilgi veriyor ondan sonra çekim verin benim belge onayim sms olarak geldi 5k çekim payfixle yarım saatte geldi
Bana hic cevap bile vermiyorlar siz gene iyisinizGörüştüm aynı tas aynı hamam çekim red verdi bu sefer yatırım yaptıgın miktar kadar çekim yapabilirsin diye mesaj geldi😀