- 5,386
- 1,994
- 113
Şikayet vara konuyu açtım hesap kapatma maili attım 500 TL'yi alıp münasip bir yerlerine soksunlrdün 17:00 demişlerdi şuan yoğunluk var 00:00 diyorlar hmmEkli dosyayı görüntüle 686316
Şikayet vara konuyu açtım hesap kapatma maili attım 500 TL'yi alıp münasip bir yerlerine soksunlrdün 17:00 demişlerdi şuan yoğunluk var 00:00 diyorlar hmmEkli dosyayı görüntüle 686316
gordum , yatırım yapacak kısıler temkinli olsunlar , bu tarz ornekler bir daha yasanmaması adına ibret olmalı...Al bak
Adama 3 maç demişler 3 maça şaibe demiş sonra bunu bu alt yapıya geçince yapmış bu paranın yarısı bile diyil dır bu dağıttığı para 3 de 1 belki vardır yani bu dağıttığını bile cebinden vermiyo birinin dolandirmis onun parasını bi miktarını dağıtarak müşteri çekmeye calisiyogordum , yatırım yapacak kısıler temkinli olsunlar , bu tarz ornekler bir daha yasanmaması adına ibret olmalı...
Hocam girisme o iseBu bonus eklenmicek herhalde amk
Ben bile çekimi aldım kaçtım şuanda kimseyi odememiyolarBu bonus eklenmicek herhalde amk
İyi etmişin al kacBen bile çekimi aldım kaçtım şuanda kimseyi odememiyolar
Bunların para felan vermeye niyeti yok boş abonus almayınSende baş tacısın kral
Bunlar para felan odemez bosuna yatirim felan yapmayın cumadan mail attım nokta dahi cevap vermesiler belge istiyor bide kancıklar şikayet varada yazınOruspu evlatları ban atilar canlı destekten
Tekrar mail artınmı reis yada maile dönüş mü yaptılarBelge talebini onaylanmıştır herhalde şimdi çekim verdimEkli dosyayı görüntüle 686368
Yok yapmadılar çekim verim dedim onaylandı henüz gelmedi miktarTekrar mail artınmı reis yada maile dönüş mü yaptılar
hocam ne zamandan beri belge onayı bekliyordunuzYok yapmadılar çekim verim dedim onaylandı henüz gelmedi miktar
Çekim geldi şimdi bedavadan işimiz olmazCuma 22.30 dan bugün akşam 6 da cekim blokesini kaldirmislar
darısı başımıza bende cumadan beri kimlik onayı bekleniyorum. Hocam sadece kimlik belgesi mi atmıştınız?Çekim geldi şimdi bedavadan işimiz olmaz
Evetdarısı başımıza bende cumadan beri kimlik onayı bekleniyorum. Hocam sadece kimlik belgesi mi atmıştınız?