Odemiyorki artikSon dakika gelen kupon
Odemiyorki artikSon dakika gelen kupon
Çekim geldi benim hocamOdemiyorki artik
İyi bari benim 9 saattir kimlik onsylanmiyorÇekim geldi benim hocam
De sene bunlar ödemez bize
Nasıl aldın? Belge istemediler miÇekim geldi benim hocam
Reis hangi yöntemle çektin ve ne gönderdin gönderdiler bende 2 k yaptım kac defa cekim verdim Red yedimÇekim geldi benim hocam
Verdikleri cevaba bakarmisiniz | |||||||
Benden öyle birşey istenilmediNasıl aldın? Belge istemediler mi
Hiç anlamış değilim insanmi seciyolarCevap bile vermiyor
Ödemez kardeşim verecegini verdi slot makinesi gibiHiç anlamış değilim insanmi seciyolar
Knka ben aldım çekildim burayada giriş yapmamÖdemez kardeşim verecegini verdi slot makinesi gibi
İyi kanka sen kurtardiysan biz kaç saat oldu bekliyoruz biseyde cikmicak da bekliyoruz iste ya vermiyoruz dese itiraz da etmicez belge isteyip duruyor bizde boş bis bekliyoruzKnka ben aldım çekildim burayada giriş yapmam
@Blanchard02Arkadaşlar bende kazandım ama kimlik atmak istemiyorum ön arka 5000 oldu riske girmek istemem kimlik atıp
Sabahtandır millete para dagittilar kimlik kontrolü yapan ekip mesai saatleri disindaymıs pazartesi açılacak dediler ne bu telaş bekleyin sanarsın milyon yatırdılar da çekemiyorlarİyi kanka sen kurtardiysan biz kaç saat oldu bekliyoruz biseyde cikmicak da bekliyoruz iste ya vermiyoruz dese itiraz da etmicez belge isteyip duruyor bizde boş bis bekliyoruz
Kardeşim devlet dairesimi burası pazartesi beklencekmis öyle bı sacmalikmi var gececi var gunduzcu var her site bu şekilde söylediğin saçma seyle bide haklı mı cikariyorsun siteyiSabahtandır millete para dagittilar kimlik kontrolü yapan ekip mesai saatleri disindaymıs pazartesi açılacak dediler ne bu telaş bekleyin sanarsın milyon yatırdılar da çekemiyorlar