Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmarket 500 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ezbircime

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
11
8
Kardeşim devlet dairesimi burası pazartesi beklencekmis öyle bı sacmalikmi var gececi var gunduzcu var her site bu şekilde söylediğin saçma seyle bide haklı mı cikariyorsun siteyi
Banane siteden dayıcım site beni ilgilendirmez ama adamların çalışma şartları bu şekilde demekki ne diyebilirsinki

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
706
457
63
Ben akşam 7de hesabı açtım direkt napıcam gelmedi hala mesaj

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
116
43
Banane siteden dayıcım site beni ilgilendirmez ama adamların çalışma şartları bu şekilde demekki ne diyebilirsinki
Kardeşim hadi senin dediğin doğru benim kimlik belgem saat 4 de istendi ve attim neyin mesai dışı oluyor onu anlamıyorum ve cuma günü oluyor hafta içi 4 sonmu bunların mesaisi

Ezbircime

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
11
8
Kardeşim hadi senin dediğin doğru benim kimlik belgem saat 4 de istendi ve attim neyin mesai dışı oluyor onu anlamıyorum ve cuma günü oluyor hafta içi 4 sonmu bunların mesaisi
Biri yazmıştı 24 ve 48 saat içine onaylanıyor diye ne kadar doğru bilemem ama o kadar kısıye para verip 3.5 kişiyi bırakmak akıl işi değil bunu anlatmak istiyorum ne diyeyim insallah gelir bi katakulli olmadan

Arnold1980

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
353
54
28
kimlik ön arka yüzü çekim yaparken mi istiyor yoksa bonusu verirken mi üye olalım mı beyler bi cevap verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...