- 334
- 116
- 43
Kanka atsanda degisen bsy yok bekletiyor kimle ne yapabilir sanki fotoyla
Kanka atsanda degisen bsy yok bekletiyor kimle ne yapabilir sanki fotoyla
Hocam ben buna gülerim her sayfada yedek vardır gececi gunduzcu benim arkadasda yapıyor bu işiSabahtandır millete para dagittilar kimlik kontrolü yapan ekip mesai saatleri disindaymıs pazartesi açılacak dediler ne bu telaş bekleyin sanarsın milyon yatırdılar da çekemiyorlar
Banane siteden dayıcım site beni ilgilendirmez ama adamların çalışma şartları bu şekilde demekki ne diyebilirsinkiKardeşim devlet dairesimi burası pazartesi beklencekmis öyle bı sacmalikmi var gececi var gunduzcu var her site bu şekilde söylediğin saçma seyle bide haklı mı cikariyorsun siteyi
Multiciler var 10 hesaptan çekenler var başkasının kodunu kullananlar var sonuçta ödüyorlar az bi Mebla değil 5 k 300 400 kişi 2.500 çekse ortalama 700 800 yapar ki daha da fazladır çekimlerKanka atsanda degisen bsy yok bekletiyor kimle ne yapabilir sanki fotoyla
O zaman bonusu kapatacaklar demekki vardır bi katakulli ama hesapta olan parayı öderler sabahtan beri kaç kısıye ödeme yapılmışHocam ben buna gülerim her sayfada yedek vardır gececi gunduzcu benim arkadasda yapıyor bu işi
Kardeşim hadi senin dediğin doğru benim kimlik belgem saat 4 de istendi ve attim neyin mesai dışı oluyor onu anlamıyorum ve cuma günü oluyor hafta içi 4 sonmu bunların mesaisiBanane siteden dayıcım site beni ilgilendirmez ama adamların çalışma şartları bu şekilde demekki ne diyebilirsinki
Biri yazmıştı 24 ve 48 saat içine onaylanıyor diye ne kadar doğru bilemem ama o kadar kısıye para verip 3.5 kişiyi bırakmak akıl işi değil bunu anlatmak istiyorum ne diyeyim insallah gelir bi katakulli olmadanKardeşim hadi senin dediğin doğru benim kimlik belgem saat 4 de istendi ve attim neyin mesai dışı oluyor onu anlamıyorum ve cuma günü oluyor hafta içi 4 sonmu bunların mesaisi
Bize free eklememislerHayret cekim verdim 30 dakikada geldi bukadar kisiyi niye ugrastiriyolar anlamadim
Kısmet kardeşim iste sanslisin şansın daim olsun..Hayret cekim verdim 30 dakikada geldi bukadar kisiyi niye ugrastiriyolar anlamadim
Kanka sorun yapma arkadaşa sordum Kimlik bilgileri doğrulama işlemleri güvenlik departmanının yoğunluğuna göre 24-48 saat arasında değişim göstermektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.Kısmet kardeşim iste sanslisin şansın daim olsun..
Devam ediyor mu bonusKanka sorun yapma arkadaşa sordum Kimlik bilgileri doğrulama işlemleri güvenlik departmanının yoğunluğuna göre 24-48 saat arasında değişim göstermektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.
Hiç bilgim yok kanka giriş bile yapmam aldım paramı benDevam ediyor mu bonus
Çekim yaparken SMS geliyormu kankaÖdemeler geliyor arkadaşlar belge yüklemedim sadece minimum yatırım yap dediler 50 payfix minimum
Kanka bu kod niye hala bize gelmiyorÇekim yaparken SMS geliyormu kanka