Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmarket 500 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkrclk

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
6
3
Ödeme alanlar var reis geç te olsa yolluyorlar galiba bilgi paylaşıyor millet
dün hesabıma Para yatırdım, 24 saati geçti ortada yok, dekont hesap hareketi vs maillerce dönüş yok…
Müşteri hizmetlerine bağlanmak en az bir saat ve onlarda destek@… mail atın falan yine sonuç yok reis
Ben ispatladığım halde mağdur oldum.
kim nerde nasıl çekmiş bilmem ama sizinle bilgi paylaşmak istedim

meso89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
273
57
28
Sana da sorayım hangi yöntemle çekin kanka
Hacı canlıya yazdım çekimim sürekli red alıyor diye id istedi verdim sonra tekrar talebde bulun dedi payfix le çektim red geldi 5 dakika sonra ibanla çektim beş 10 dakki ka sonra onaylandı dedi.10 dakikaya da hesaba düştü

asamet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
48
28
Hacı canlıya yazdım çekimim sürekli red alıyor diye id istedi verdim sonra tekrar talebde bulun dedi payfix le çektim red geldi 5 dakika sonra ibanla çektim beş 10 dakki ka sonra onaylandı dedi.10 dakikaya da hesaba düştü
Bende payfix yok olmazsa hesap açıp denicem o da olmazsa dedi canlı destek para yatırın dedi peki gene olmazsa dedim öyle birşey imkansız efendim dedi dur bakalım

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
886
570
93
Bu site tamamen insanlari dolandırma insanları kandirma üzerine kurulmuş... Cumadan beri her gün şu saate kadar bu saate kadar diyerek hepimizi kandirdilar binlerce kişiyi üye ettiler 3-5 kişiye para dağıtıp bizde kandık inandık. @Shellac reis bunlar düpedüz dolandırıcılıktir o kadar insanın hakkını vermediler adamların 70 sayfalık reklamı oldu bence bu konuyu kapatın yani 3×3 = 9 bu betmarket denen sitede namussuz oğlu namussuz daha fazla insanların da canı sıkılmasın konu kilit olsa iyi olur @Shellac saygılar...

Ekli dosyalar

ilkrclk

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
6
3
Bonusu geçtim yatırdığım parayı bari işletmeme izin ver. Ha sonra çekim verdiğimde yine dolandır ama daha hesaba geçmeden çökmek nedir ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...