100 kere alsam çekim yapamam abi ben biliyorum @butragueno
Kendine gönderseneLa parayı birine gönderebiliyorum 3k ayim çeksin
Ben hesap noya tr yapmadan sadece hesap no yazdım ibani yazmadım komple iptal nasıl ediliyor tekrar çekim vereyimBen bu altyapıdaki deneme bonuslarından daha önce para çektim size nasıl yapılacağının ekran görüntüsünü atıyorum arkadaşlar
Hadi lan ordanhepsini basmak zorundasın
Herseyde hata verdi sacma bir oyuna girdim oynadim ciktim 0 ladik100 kere alsam çekim yapamam abi ben biliyorum @butragueno
Çekim yapacak arkadaşlar hesap no değil iban yazacaksınız bankanızı seçin sağda select var onu Fast eft yapın miktarı yazın gönderinBen bu altyapıdaki deneme bonuslarından daha önce para çektim size nasıl yapılacağının ekran görüntüsünü atıyorum arkadaşlar
İptal etmeden tekrar ver verebiliyorsan o iptal olunca ona bakarkarBen hesap noya tr yapmadan sadece hesap no yazdım ibani yazmadım komple iptal nasıl ediliyor tekrar çekim vereyim
Gönder banaLa parayı birine gönderebiliyorum 3k ayim çeksin
Kral çekim ne kadar sürede tarafımıza yansıyorÇekim yapacak arkadaşlar hesap no değil iban yazacaksınız bankanızı seçin sağda select var onu Fast eft yapın miktarı yazın gönderin
Havale ile cekcnPapara 500 çekim verildi gelirse yazarim
Kafa rahat temizzHerseyde hata verdi sacma bir oyuna girdim oynadim ciktim 0 ladik
Onaylanmazsa birazdan iptal olur zaten kanka iptal etmeyi bilmiyorum,bunun benzeri başka siteden çekmiştim bana iban yazdırmışlardı, bu da öyledir muhtemelen.Ben hesap noya tr yapmadan sadece hesap no yazdım ibani yazmadım komple iptal nasıl ediliyor tekrar çekim vereyim