- 650
- 164
- 43
bu tarz siteler varmı daha?Bu tarz siteler kolay kolay degistirmez direk kaldiradabilir ama yollarlar sitenin alt yapı temiz
bu tarz siteler varmı daha?Bu tarz siteler kolay kolay degistirmez direk kaldiradabilir ama yollarlar sitenin alt yapı temiz
Kimin çekimi geldi ben kaçirdim o zamanGördük reis
Hiç sorma kral ben kuponu bozdurdum 3000 geliyordu elim bozdur tuşuna gitmeseydi neymiş 3 balık görmek istiyormuş canım git gölde yakala1900'den 100'e düştük Şuraya bak sporda devam etmedik
Kendime dedimHiç sorma kral ben kuponu bozdurdum 3000 geliyordu elim bozdur tuşuna gitmeseydi neymiş 3 balık görmek istiyormuş canım git gölde yakala
MobildeyimMasaustunden spora tıklayınca Hesap gibi birsey var resim tarzı oraya tıkla
Masaustu yap sekmeyiMobildeyim
Bence de en az 2-3 saat rahat bulur gibiKimsenin çekim gelmedi site yoğun destekte 400 kişi var normal gelirde geç gelir
evetPapara yada payfixe ödüyorlar mı bilen yazsın destek kalabalık soramıyorum
Ödüyor dedi destekPapara yada payfixe ödüyorlar mı bilen yazsın destek kalabalık soramıyorum
Bana gelirse size hemen bilgi vericem 19:54 de havale ile çekim verdim bekliyorum19:54 den önce çekim talebi oluşturan var mı ?