ne kadarda geldi senin cekim süre olarakYok kanka çekimler gelmiyorda biz 2 gündür gece gündüz burda reklam yapıp sabahliyoz 😂😂😂
ne kadarda geldi senin cekim süre olarakYok kanka çekimler gelmiyorda biz 2 gündür gece gündüz burda reklam yapıp sabahliyoz 😂😂😂
Yok daha neler aynı TC yi en BK site yemeztc yı de aynı yer mı
İyi kanka hadi şans seninle olsun@Mylifee811 aldik 3 tane hepsini oynadım chelsea bir gol bekliyorum liverpool maçı geldi milan real madrid maçı kaldı dost
@Mylifee811 teşekkürler kanka sen çektirmi paraniİyi kanka hadi şans seninle olsun
Çektim kanka 2 tane daha 950 bı 740 bı şimdi son 1 tane alıp yatacam 54 sira@Mylifee811 teşekkürler kanka sen çektirmi parani
Bende multiyi şimdi açtım canlıyı beklşyomÇektim kanka 2 tane daha 950 bı 740 bı şimdi son 1 tane alıp yatacam 54 sira
dost nasıl yapıyorsun ısım soyısım kendının yazıyorsun sanırım tc yı esın dostun mu yapıyorsunSon. Bonus alip yatacam bugünlük yarın bitmez inşallah bonus
İsim soy isim aynı yapıyor faks TC üretip üye oluyor numarayı sallıyor tel öyle alıyor istedost nasıl yapıyorsun ısım soyısım kendının yazıyorsun sanırım tc yı esın dostun mu yapıyorsun
Yok TC kontrol ediyor kendi isim soy isminde biri olmalı kendi TC si iledost nasıl yapıyorsun ısım soyısım kendının yazıyorsun sanırım tc yı esın dostun mu yapıyorsun
Kardeşim burada multi konuşma millete öğretme böyle şeyler kapatacaklarYok TC kontrol ediyor kendi isim soy isminde biri olmalı kendi TC si ile
dost tc yı sallıyor muusnBende multiyi şimdi açtım canlıyı beklşyom
@Mylifee811 bende 2 daha uyelik açtım tekrar talep ettim kanka çek yat bence yeterli bugünlük kanka yatarken internetti kapat kanka adamlar bulur bizi kapımıza dayanir🤣🤣Çektim kanka 2 tane daha 950 bı 740 bı şimdi son 1 tane alıp yatacam 54 sira
bana ozelden yazın nasıl oluyorKardeşim burada multi konuşma millete öğretme böyle şeyler kapatacaklar
Zaten kapanır dostum bı konusanda ben değilim bende bilmiyordum yeni öğrendim mesela ogrenmek isteyene mani olmayin herkes yiyebilcegini yesin hep bana hep bana demeyi bırakın benceKardeşim burada multi konuşma millete öğretme böyle şeyler kapatacaklar
@tango35 olsa gülerdi bunaİsim soy isim aynı yapıyor faks TC üretip üye oluyor numarayı sallıyor tel öyle alıyor iste
Hep ben hep değil kardeşim bu olaylar yüzünden siteler bonus açmıyor ortalık yerde konuşmayın anlatiyorsanizdaZaten kapanır dostum bı konusanda ben değilim bende bilmiyordum yeni öğrendim mesela ogrenmek isteyene mani olmayin herkes yiyebilcegini yesin hep bana hep bana demeyi bırakın bence
AynenKardeşim burada multi konuşma millete öğretme böyle şeyler kapatacaklar
Dostum çok bonus avcısı olsam bu bonusun aynısı benzeri kolay şekli 2 gün sonra başka bı yerde patlayacak konuda paylascam takipde kalın demezdim ben iyi niyetli bir insanım herkes faydalansın isterim kendim faydalancak olsam paylaşımını yapmazdım yapmam emin ol o düşüncede degilimHep ben hep değil kardeşim bu olaylar yüzünden siteler bonus açmıyor ortalık yerde konuşmayın anlatiyorsanizda