yeter siteyi kuruttunuz@Mylifee811 bende 2 daha uyelik açtım tekrar talep ettim kanka çek yat bence yeterli bugünlük kanka yatarken internetti kapat kanka adamlar bulur bizi kapımıza dayanir🤣🤣
Çek gitsin onuda dene ,😂😂beyler cekim geldi 1000 tl verdim 25 dk fln sürdü kalan bakiyeyide sıfırlamadılar oynuyom halaa
yükselsin aga biraz 250 kaldı küsürat 500 700 olursa cekerm onuda 😂Çek gitsin onuda dene ,😂😂
+1Sen güzel bir kardeşe benziyorsun bırak bu işleri sana göre degil multi falan al bonusunu çekim yap keyifline bak
Slotlar çalışmıyor atma amqbeyler cekim geldi 1000 tl verdim 25 dk fln sürdü kalan bakiyeyide sıfırlamadılar oynuyom halaa
@Muroo1988 sanki siteyi sen açtın senin cebindeki çıkıyor kankayeter siteyi kuruttunuz
Aynen bloke atcam simdi@Muroo1988 sanki siteyi sen açtın senin cebindeki çıkıyor kanka
Parama coktuler aw ne anlatıyorsunyeter siteyi kuruttunuz
NereParama coktuler aw ne anlatıyorsun
@yekbun21x hangi site dostParama coktuler aw ne anlatıyorsun
La senin bana yaptığını unutmam kral@Muroo1988 sanki siteyi sen açtın senin cebindeki çıkıyor kanka
@Muroo1988 her zaman Lanka yaparım canım sağolsunLa senin bana yaptığını unutmam kral
Adamsın la öyle oldumu yazarım he 😆😆😆@Muroo1988 her zaman Lanka yaparım canım sağolsun
Bende gülerim reis@tango35 olsa gülerdi buna
Benimde 10 da kladi3 saatir canlıya bağlanamadım amk
Canlıya giren yatıya kalıyor otel palas sanki 17 kişi kaldi 20 dk dir azalmıyor 😂Benimde 10 da kladi