- 799
- 133
- 43
Benım bılgılerde hata varmı ?bi kontrol etsene kullanıcı adıını falan tekrar yaz ilk sana denedim hata verdi yok böle bi kullanıcı diye
Benım bılgılerde hata varmı ?bi kontrol etsene kullanıcı adıını falan tekrar yaz ilk sana denedim hata verdi yok böle bi kullanıcı diye
bro bana 5 tl de ekletsen yeter harbiden bi sansimi deniyim bekliyorumbi kontrol etsene kullanıcı adıını falan tekrar yaz ilk sana denedim hata verdi yok böle bi kullanıcı diye
Hocam yanlış anlama ama ilk 10 dedin ben 1.sayfada ilk 10 un içindeyim keşke ben seçecem o kişileri deseydin saygı duyardık.arkadaşlar 10 kişi seçtim gitti boşuna yorulmayın başka sefere diğer arkadaşlarda faydalanır.
muho67bro bana 5 tl de ekletsen yeter harbiden bi sansimi deniyim bekliyorum
muhi67
kullanıcı adı: orhunesesbi kontrol etsene kullanıcı adıını falan tekrar yaz ilk sana denedim hata verdi yok böle bi kullanıcı diye
Bu adam haklı kendi kafana yazip yapiyosan ilk on kisi demiceksinHocam yanlış anlama ama ilk 10 dedin ben 1.sayfada ilk 10 un içindeyim keşke ben seçecem o kişileri deseydin saygı duyardık.
Seçtiğin kişilerin çoğunun üstünde ben varım. Burda resmen hakka giriliyor.
Hocam kişi bir söz verdiyse sözünde durur ben ilk 10 da olmasam kazananları tebrik eder çıkardım.Bu adam haklı kendi kafana yazip yapiyosan ilk on kisi demiceksin
Ben gördum seni kendi sirami sayarken,Çok takilma alsin 20 lirasinin uzerine otursun birader hak degil cunku.Boyle yapicaksa be kendi sectigim x kisiye yollicam derdi burda beklemezdin.Siktir et,gün gelir devran doner kumar bu bro.Ne 20 ler ne 30 binler batirdim bitmez sanip.Merak etme.Hocam kişi bir söz verdiyse sözünde durur ben ilk 10 da olmasam kazananları tebrik eder çıkardım.
Kullanıcı: 58mcg58
PIN: 118912
Kazancın bol olsun hocam teşekkürler
Hocam hala gelmedi bana.orhuneses 314904
PIN: 118912
SEKABET Kullanici adim:Vurucu3434
Kullanici NO:159194
kpaxx1 257082
utalip
304659
Zuhaltc 169612
emrah1121 115132
Flashbang34 328666
sysedatt
295102
Seka kullanıcı adı : xerans kullanıcı no : 306660
bi işlemi tamamlamadam diğerini göndertmyor o yüzden gönderdikçe yazıcam burdanHocam hala gelmedi bana.
kullanıcı adı: orhuneses
hesap no: 314904
Teşekkürler hocam kazancın bol olsun.ok 20 de sana 12 kişi eder 240 tl işlemler yavaş yapılıyo 1 saate herkesşnki geçmiş olur kazananlara tebrikler
Teseok 20 de sana 12 kişi eder 240 tl işlemler yavaş yapılıyo 1 saate herkesşnki geçmiş olur kazananlara tebrikler
Tesekkurler iyi sanslarbi işlemi tamamlamadam diğerini göndertmyor o yüzden gönderdikçe yazıcam burdan
ok 20 de sana 12 kişi eder 240 tl işlemler yavaş yapılıyo 1 saate herkesşnki geçmiş olur kazananlara tebrikler[/QUOTE
bro ben 11 inci sradaydim 12 kisiye gonderdin ihtiyacim var dedim beni hic gormedin
bro ben 11 inci siradaydim 12 kisiye gonderdin beni hic gormedin gercekten uzuldum okadar yalvarmama rağmenok 20 de sana 12 kişi eder 240 tl işlemler yavaş yapılıyo 1 saate herkesşnki geçmiş olur kazananlara tebrikler
Hocam gözden kaçmıştır dedim sendemi ilk 10daydınBen gördum seni kendi sirami sayarken,Çok takilma alsin 20 lirasinin uzerine otursun birader hak degil cunku.Boyle yapicaksa be kendi sectigim x kisiye yollicam derdi burda beklemezdin.Siktir et,gün gelir devran doner kumar bu bro.Ne 20 ler ne 30 binler batirdim bitmez sanip.Merak etme.
@muho67Ne dilendin be kanka