- 2,705
- 1,389
- 113
Kesene bereket beklemedeyizbi işlemi tamamlamadam diğerini göndertmyor o yüzden gönderdikçe yazıcam burdan
Kesene bereket beklemedeyizbi işlemi tamamlamadam diğerini göndertmyor o yüzden gönderdikçe yazıcam burdan
tamam kardeşim sağolasın. Sen başta listeyi yaparken benim kullanıcı adımın yanına başka hesap no yazmışsınbi işlemi tamamlamadam diğerini göndertmyor o yüzden gönderdikçe yazıcam burdan
Yok kanka ya 11 12 13 o civar net saymadim,ama seni gördüm ya ordan hatirliyorum.Hakliydin ki vermis hakkiniHocam gözden kaçmıştır dedim sendemi ilk 10daydın
kanka 11 inci siradaydim yetisenedim ilk 10 na ihtiyacimda vardi beni hic gormedi ihtiyacim olmasaNe dilendin be kanka
Ne ihtiyacı mK sanki ekmek dağıtıyor..kanka 11 inci siradaydim yetisenedim ilk 10 na ihtiyacimda vardi beni hic gormedi ihtiyacim olmasa
bro ben 11 siradaydim harbiden ihtiyacim var ben 20 de istemiyorum 10 ekle yeterbi işlemi tamamlamadam diğerini göndertmyor o yüzden gönderdikçe yazıcam burdan
Dostum düsürme kendini bu kadar ya kumar bu denk gelirse oyna gelmezse salla gitsinkanka 11 inci siradaydim yetisenedim ilk 10 na ihtiyacimda vardi beni hic gormedi ihtiyacim olmasa
bro belki adamin sansi iyi gelicek harbi hic param yokNe ihtiyacı mK sanki ekmek dağıtıyor..
Bana atarsa sözum olsun cekersem aticam sanatamam zaten beni hiç görmüyor okadar yalvarmama rağmen 11 sıradaydim 12 kisiye ekledi okadar yalvardim napiyim silah cekicek halim yok adama görmuyor iste beni
Yaş kaç hocamtamam zaten beni hiç görmüyor okadar yalvarmama rağmen 11 sıradaydim 12 kisiye ekledi okadar yalvardim napiyim silah cekicek halim yok adama görmuyor iste beni
La etkinlik sahibi olsam yemin ederim 5 kurus atmazdim sana ne yapisik dilenci adammissin ya bildirim geldikce geliyorum cikmamis kazanamamissin Türkçe di mi ?tamam zaten beni hiç görmüyor okadar yalvarmama rağmen 11 sıradaydim 12 kisiye ekledi okadar yalvardim napiyim silah cekicek halim yok adama görmuyor iste beni
baskan beni hic gormuyorsun 11 siradayim okadar yalvardimutalip
304659
20 TL gönderildi
Usta sanane adamdan sen isine baksanaLa etkinlik sahibi olsam yemin ederim 5 kurus atmazdim sana ne yapisik dilenci adammissin ya bildirim geldikce geliyorum cikmamis kazanamamissin Türkçe di mi ?
adam zaten beni görmüyorLa etkinlik sahibi olsam yemin ederim 5 kurus atmazdim sana ne yapisik dilenci adammissin ya bildirim geldikce geliyorum cikmamis kazanamamissin Türkçe di mi ?
Sana ne?Vekalet mi aldin?tiksindim dile getirdim,durmadan bildirim geliyor.Usta sanane adamdan sen isine baksana
Salla bosverSana ne?Vekalet mi aldin?tiksindim dile getirdim,durmadan bildirim geliyor.