- 629
- 210
- 43
2. seviye mecburmu cekim için 2.kyc istedilermi cekim iptal edilen varmi beyler
MECBUR ÇEKİM YAPARKEN KYC2 TAMAMLAYINIZ HATASI VERİYOR2. seviye mecburmu cekim için 2.kyc istedilermi cekim iptal edilen varmi beyler
kanka ben hala bekliyom 2 saat olduKYC doğrulama yapan arkadaşlar kaç dakika sürdü onay işi
1 saatte benım oldu bakalımkanka ben hala bekliyom 2 saat oldu
30 dolarMax çekim ne kadar
Kanka kodu girdim bu bonusu hangi oyunlarda kullanıcaz çevirim şartı ne min max ne çekebiliyoruzSelamın aleyküm arkadaşlar konu az önce vardı kapandı kodu canlı destek bölümünde yazan kodu kopyaladım oldu
Kabul etti
1.seviye doğrulama yaptım oldu
Arkadaşlar ben saatler once aldim 6 7 gibi o vakit 25x cevrimi vardi ve kyc 1 kyc2 yapmaniz gerek degistirmişler bonusu çekimde her şeyin onayi ist3diler ve param cekimden 10dk sonrasinda geldi ama şuqn tokata cikmis olabilirler dikkat edin ben cevrim yaptiktan sonra bile 300dolar cevrim var dediler bide kasam23k idi ona ragmen cevrim bitmisti dikkatli olunAz önceki konu boş konuşmalarınızdan dolayı kapandı sakata anlatır gibi anlatacağım ben aldım ve halen aktif
BETYONERWELCOME
Kodu buraya gireceksiniz hiçbirsey yapmanıza gerek yok
çevrimden sonra ne kadar çekiliyorArkadaşlar ben saatler once aldim 6 7 gibi o vakit 25x cevrimi vardi ve kyc 1 kyc2 yapmaniz gerek degistirmişler bonusu çekimde her şeyin onayi ist3diler ve param cekimden 10dk sonrasinda geldi ama şuqn tokata cikmis olabilirler dikkat edin ben cevrim yaptiktan sonra bile 300dolar cevrim var dediler bide kasam23k idi ona ragmen cevrim bitmisti dikkatli olun
Ne kadar sürede geldiÖdeme geldi teşekkürler paylaşan arkadaşa