Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betyoner 300 TL Deneme Bonusu

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
629
210
43
2. seviye mecburmu cekim için 2.kyc istedilermi cekim iptal edilen varmi beyler

harokatlarr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
59
28
hacı onaylamadı ki hala kyc 2 saattirbekliyoz aw

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
943
318
63
KYC doğrulama yapan arkadaşlar kaç dakika sürdü onay işi

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
23
18
Arkadaşlar kupon tutturdum halen hesabıma bakiye yansımadı . Galibiyet yazıp açık kuponlardan kalkmasına rağmen. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Extaxytance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
208
79
28
Olm bu ne skmtrak bir site oyun oynayamiyorum bisi yapamiyorum mal gibi geziniom sitede aq

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
629
210
43
spor ile slot karışık oynasak sorun yaratıklar mi son adım canlıda maç kalmadi

Arnold1980

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
54
28
ödeme alabilen var mı boşa üye olmayalım

guialix

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
Az önceki konu boş konuşmalarınızdan dolayı kapandı sakata anlatır gibi anlatacağım ben aldım ve halen aktif

BETYONERWELCOME

Kodu buraya gireceksiniz hiçbirsey yapmanıza gerek yok
Arkadaşlar ben saatler once aldim 6 7 gibi o vakit 25x cevrimi vardi ve kyc 1 kyc2 yapmaniz gerek degistirmişler bonusu çekimde her şeyin onayi ist3diler ve param cekimden 10dk sonrasinda geldi ama şuqn tokata cikmis olabilirler dikkat edin ben cevrim yaptiktan sonra bile 300dolar cevrim var dediler bide kasam23k idi ona ragmen cevrim bitmisti dikkatli olun

Semih1998

Üye
Yeni Üye
14
8
3
Arkadaşlar betyonerde bakiyem 65 k oldu 40 katı çevirdim pragmatic play de kimlik doğrulama kabul etmiyorlar şuan çekim yapan varmı ödermi ?

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,640
1,236
113
Arkadaşlar ben saatler once aldim 6 7 gibi o vakit 25x cevrimi vardi ve kyc 1 kyc2 yapmaniz gerek degistirmişler bonusu çekimde her şeyin onayi ist3diler ve param cekimden 10dk sonrasinda geldi ama şuqn tokata cikmis olabilirler dikkat edin ben cevrim yaptiktan sonra bile 300dolar cevrim var dediler bide kasam23k idi ona ragmen cevrim bitmisti dikkatli olun
çevrimden sonra ne kadar çekiliyor

elsblg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
181
43
Canlı destek cevap vermiyo

harokatlarr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
59
28
1000 tl çekim verdim minimum 500 tl olmuş çekim red yedi 500 tl hesaba geri yansımadı sonra hesabımı sildiler amqqqqqqq :Dqwhıbrdwqgıurıwqgbr