Sorun şurda bu siteye 300 TL yi gönderemiyorsa 2 saatte normal yatırımcının 1k sını 2ksını nasıl ödeyecek kendi ayağına sıkıyorlar bu siteye normal şekilde para yatırıp oynayan kendini sorgulaması lazımBeyler ben bu sitenin ödemesini betpublice benzetiyorum hatta aynisi iyi hatırlayın oda ilk denemede 3 saatte ödeme yapıyordu akkk göndermeseler bekletmezler iptal eder bi bahane bulurlardi bence
kesinlikle ödenecekmiş öyle diyor canlıTam Bi saat oldu cekim vereli tık yok
ne sordun ne cevap aldın dostBeyler beklemeyin ben canlıya iş koydum yalandan ödemez bunlar ağızlarını yokladim bunlar patladı demedi demeyin
Dedim yalandan sizin gibi sağlam ender gözüken firmaya yakışmıyor daha 300 tl deneme gelmiyor insanlar nasil güvenip yatirim yapcak dedim Bana nedese begenirsin dost efendim yardımcı olabilicegim farklı konu varmi benim soruma bak adamın bana dedigine bak yaman lewugu canlı destekne sordun ne cevap aldın dost
stabil canlı destek dostDedim yalandan sizin gibi sağlam ender gözüken firmaya yakışmıyor daha 300 tl deneme gelmiyor insanlar nasil güvenip yatirim yapcak dedim Bana nedese begenirsin dost efendim yardımcı olabilicegim farklı konu varmi benim soruma bak adamın bana dedigine bak yaman lewugu canlı destek
Vallaha ben umudumu kestim kapattım bile arka plandan bunlar ödemez aga inşallah öder ama zorstabil canlı destek dost
1 2 saate belli olurDaha kimsenin çekimi gelmemiş bak kimse ss atmiyor
Aynen aga1 2 saate belli olur
DeğilYatirimlimi bu beyler 300 çekeceğim de
Buradan mı çıkarım yaptın. Tüm siteler hemen hemen aynı cevabı verirDedim yalandan sizin gibi sağlam ender gözüken firmaya yakışmıyor daha 300 tl deneme gelmiyor insanlar nasil güvenip yatirim yapcak dedim Bana nedese begenirsin dost efendim yardımcı olabilicegim farklı konu varmi benim soruma bak adamın bana dedigine bak yaman lewugu canlı destek