çekim havaleyle mi payfix olmuyor muÇekim verildi öderse yazarım
Dostlar paylaşan arkadaşa teşekkürler bu arada sweet Bonanza xmas de çevrim yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 532035
çekim havaleyle mi payfix olmuyor muÇekim verildi öderse yazarım
Dostlar paylaşan arkadaşa teşekkürler bu arada sweet Bonanza xmas de çevrim yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 532035
Ben Payfix verdim dostçekim havaleyle mi payfix olmuyor mu
insallah red vermez payfix icin . genelde ilk cekim havaleyle oluyorBen Payfix verdim dost
beni zikmeye calisti o zaman 😂Kral benim 5 x yaptı fazlasını istemedi
tamam dilediginz yöntemle cekim verebilirsiniz diyorinsallah red vermez payfix icin . genelde ilk cekim havaleyle oluyor
Bu arada çevrim 5 kat değil 10 kat. Bonus cevirdiginin yarısı kadar ilerliyor , en azından gates de öyle oldu.50 tlyi nasıl 5 kat çeviripte 300 tl yapabildiniz.
tamam dilediginz yöntemle cekim verebilirsiniz diyor
Hocam öderse öder ödemezse ödemez yorma kendini bu kadar, yaslan arkana bak keyfine. 300 lira alt tarafı, kendini strese sokmaya degmez.Beyler ben bu sitenin ödemesini betpublice benzetiyorum hatta aynisi iyi hatırlayın oda ilk denemede 3 saatte ödeme yapıyordu akkk göndermeseler bekletmezler iptal eder bi bahane bulurlardi bence
Doğru dostHocam öderse öder ödemezse ödemez yorma kendini bu kadar, yaslan arkana bak keyfine. 300 lira alt tarafı, kendini strese sokmaya degmez.