Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bjk-Alanya Şike Var Mı

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
Gardaşlıklar o işler öle kolay degıl cogu birbirlerıyle samımı arladslar birbirlerının ewlerıne gidıolar alayı birbirleryle dostlar fb lisi gs lisi bjk lisi bizde burda kıcımızı yırrıoruz yok şöle olmus yok böle olmus :)
aynen deidiğin gibi bizde tuncay vardı bursadan kaçırıp aldılar moda 2de bi eve gidecekti gazetede filan yok o zaman evin oraya geldik hakan şükür bide mert miydi bi çocuk vardı gsden arka plan çok farklı

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Biri angücü,rizeyi yenemez biri ewimde göztepeyi antlyayı gbırlıgını yenemez kusura bkmasınlar da şike falan komik kacıyo :)

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
aynen deidiğin gibi bizde tuncay vardı bursadan kaçırıp aldılar moda 2de bi eve gidecekti gazetede filan yok o zaman evin oraya geldik hakan şükür bide mert miydi bi çocuk vardı gsden arka plan çok farklı
Tabikide farkli hepsi farklı takımlarda ama birbirlerinin aile dostları

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Ama bak şunu yapmıcaksın karagumruklu bi cocuk galatasaylı adını unuttm gs macın var mayıslar bizimdir dersen olay degısır adamı heöen paketlediler olaf denırmı :)

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Sen ne demiştin kasaımpasa düşermiydi

redjohn191

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,264
4,279
113
alanyanın td ile sergen abi kardes gibi sergenin yardımcısıydı alanyadayken ap açık danışıklı dövüş oldu şike yok diyenler psikoloji doktoruna gitsin bu kadar net

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
alanyanın td ile sergen abi kardes gibi sergenin yardımcısıydı alanyadayken ap açık danışıklı dövüş oldu şike yok diyenler psikoloji doktoruna gitsin bu kadar net
Ne şikesi la ne içion banada ver ne kullnıosan yoksa klinige alalım seni bizden önce :)

redjohn191

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,264
4,279
113
Ne şikesi la ne içion banada ver ne kullnıosan yoksa klinige alalım seni bizden önce :)
ben birsey icmiyorumda sizin ne ictiginiz belli degil ben ne fenerbahceli ne galatasaraylıyım kendi sehrimin takımını tutuyorum herhangi bi takımla kafayı bozmamıs bir insan izlediginde bu macta birseyler dönmüs diyebilmeli

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
fb şampiyon dedim
Derbi kazanıcan gardas derbiler belirliyo genlde bu işleri bilirsin bedıltasın 2 mac kaybetme yada 3 mac berabere halkı var cok buyuk bi avantaj bu ve fb hepsını alıcak maclarının buda cok zor bi ihtimal ee bide ruh gibi oynadıklarını dusunursek belli olmaz tabi ama zor

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
ben birsey icmiyorumda sizin ne ictiginiz belli degil ben ne fenerbahceli ne galatasaraylıyım kendi sehrimin takımını tutuyorum herhangi bi takımla kafayı bozmamıs bir insan izlediginde bu macta birseyler dönmüs diyebilmeli
bencede maç normal değil dost, taraflı tarafsız herkes izlerse özeti tek pozisyondan ibaret değil geneli sıkıntılı

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Şampiyon olmamış bı takım taraftarıyla tartısmam söz konusu olamaz gardaşlık :)

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
Derbi kazanıcan gardas derbiler belirliyo genlde bu işleri bilirsin bedıltasın 2 mac kaybetme yada 3 mac berabere halkı var cok buyuk bi avantaj bu ve fb hepsını alıcak maclarının buda cok zor bi ihtimal ee bide ruh gibi oynadıklarını dusunursek belli olmaz tabi ama zor
valla gözün kapalı bi maçta gs bjk yada fener alır diyemiyosun gidişat öyle açıkcaksı hangisi oluursa olsun süpriz olmaz gibi