Helboy72
Hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 205
- 65
- 28
Beşiktaş çok güzel oyun oynadı
Dostum besiktas aslanlar gibi oynadi rahat 7 gol atabilirdi ona bisey diyen yok. Ama kalecinin kollarina dikkat ettiysen kollari yoktu 😀Butun fenerliler gs liler konu açmış burda ağlamaya başlamış ağlamaya na meme vermezler arkadas lar siz takımınızın oynadığı topa bakın ayıp ayıp şu yazdıklarınız yok Alanya şike yapmış Beşiktaş aslanlar gibi top oynayıp bileğinin gücüyle kazanıyor siz böyle aranızda muhabbet edin eğlenin kendi kendinize
Eskisi gibi değilki dost arka kameradan top nasıl Faso alıyo bide şöyle bir gerçek var bjk maaşları kredilerle başkan desteğiyle zar zor ödüo hatıra gönüle mi şike yapıcak lar amatör kümede olmaz büyük Bi algı başka bişey değilDostum besiktas aslanlar gibi oynadi rahat 7 gol atabilirdi ona bisey diyen yok. Ama kalecinin kollarina dikkat ettiysen kollari yoktu 😀
Knk valla pek ciddiye almam aslinda ya maksat muhabbet. Ama gercekten kuskuya dusuruyor insani. Biraz daha mucadeleci olabilirlerdi ne bileyim vallaEskisi gibi değilki dost arka kameradan top nasıl Faso alıyo bide şöyle bir gerçek var bjk maaşları kredilerle başkan desteğiyle zar zor ödüo hatıra gönüle mi şike yapıcak lar amatör kümede olmaz büyük Bi algı başka bişey değil
Böyle objektif adamların hastasıyızBesiktasli degilim ama besiktasin sikeye filan ihtiyacimi var tas gibi top oynuyo takim ne fb ne gs yarisini oynuyamiyor
dost önce futbol oynayın sonra konuşun ligde adam gibi bir takım var onu bu saçma iftiralarla kötülüyorsunuz biraz ingiltereyi falan örnek alın ligin markasını düşünün bu nedir ya denize düşen yok şike yok hakem beşiktaş hakemlerin aleyhine en çok hata yaptığı takımdır noktaBence şike var yabancı bir arkadaşa izlettim özeti deplasman maçı satmış dedi demekki satmış zaten bjk tesislerinde antrenman yapmışlar orda bitirmişlerdir işi görünen köy kılavuz istemez.
Fenerbahçeliyim ama bence ara ara maclarda bariz mudahele var gerek futbolcular gerek hakemler gerek var odası ayarin krali var gibi geliyor sonuclari etkiliyorlar.dunku macta alanyanin forveti bos kaleye atmiyor kendi ayagini fakan kaydiriyor 😁😁ama normal Türkiye'de böyle seyler her takim yapiyor bunu sadece besiktas degil hersey kirli.bjk alanya maçı gündeme oturdu tweter üzerinden satılmışalanyaspor hastag'i nirvanaya çıktı maçın özetini de izledim alanyanın kaçırdığı net goller , yediği gollerdeki inanılmaz hatalar var. sizce bi tuhaflıkvar mı ?