Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bjk-Alanya Şike Var Mı

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Yoksa Erol bu sezonu bitirir öyle defolup giderdi

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,332
15,406
113
Fb de sendrom var cok ıyı kadroda olsa 2 mac kaybetsın taraftar camıa dagılıo
Her sene biseyler eksik kalio cunku. Geçen sene de forvet ıyıydı kanat stoper yoktu bu sene de forvet teknik Adam yok. Bir sene Hersey duzgun girseler basari gelir

redjohn191

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,264
4,279
113
kim ne derse desin bence bu olayla çok dikkat çekti beşiktaş federasyon bi oyun yapıp sampiyonluktan edebilir beşiktaşı bu lafımı unutmayın fbye veya gsye verebilir ilerleyen haftalarda belli olur

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
kim ne derse desin bence bu olayla çok dikkat çekti beşiktaş federasyon bi oyun yapıp sampiyonluktan edebilir beşiktaşı bu lafımı unutmayın fbye veya gsye verebilir ilerleyen haftalarda belli olur
Galatasaray imkansızın imkansızı bence artık Beşiktaşın %85 fenerbahçenin %15 şansı var diye düşünüyorum

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Erolu devre arasi kovsa biz sampiyonduk. Mal erol anadolu kluplerine hem. Cift on libero ile çıktı derbilere de tek libero. Her hafta farklı kadro.
Aynen öyle her hafta farklı kadro çıkardı maçlara ulan bu adamlar nasıl alışacak takıma değişiklikler desen hiç biri zamanında hiç Biri yerinde değil bu adamı nasıl getirdik kim istedi de getirdik çözemedim

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Neyse maç verin yarına kupon yapcam freebet kazanmışım 25 tl

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,332
15,406
113
Galatasaray imkansızın imkansızı bence artık Beşiktaşın %85 fenerbahçenin %15 şansı var diye düşünüyorum
Besiktas sivas macında Eli bos donucek rize beraberlik ve gs maçında izle gor . Fener geri de kalan maclari alirsa sampiyon. Eğer genclere malatyaya gibi kadikoyde bos takımlara mac verirse bjk cift haneli farkla sampiyon olur. Gs nın şampiyonluk bitti gibi bisey fikstru de zor zaten

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
sonuna kadar bu maçı kullanacaklar zaten ali koç fb tv gs tarafı bu hafta full psklijik baskıyla geçer , bence hiç gerek yoktu bjk çatır çutur alırdı zaten boşa koz verdi

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Abubakar der susarım üstünede tanımam aga üzümlü çilekli damla sakızlı kekimiz :) cok üst düzey aga porto nası verdi bize sakatmiş numaramı yaptı yoksa bize gelmek için :) abuşumuz yaw :)

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,332
15,406
113
Su bi gerçek geriye dusupte kopek gibi mucadele veren tek takim bjk. Fenerli olarak soyluyorum. Biz gibi aha mac gitti diye vurdumduymaz lik yapmiolar

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
sonuna kadar bu maçı kullanacaklar zaten ali koç fb tv gs tarafı bu hafta full psklijik baskıyla geçer , bence hiç gerek yoktu bjk çatır çutur alırdı zaten boşa koz verdi
Aynen öyle oynayıp kazanacakları maçtı zaten iyi de oynadılar ama maçta bişeyler döndüğü bariz orta da yani sergen garantiye almak istemiş demek ki bence hiç gerek yoktu

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Besiktas sivas macında Eli bos donucek rize beraberlik ve gs maçında izle gor . Fener geri de kalan maclari alirsa sampiyon. Eğer genclere malatyaya gibi kadikoyde bos takımlara mac verirse bjk cift haneli farkla sampiyon olur. Gs nın şampiyonluk bitti gibi bisey fikstru de zor zaten
Fb sampıyon olursa sana 500 tl payfix vericem vermeyen döttür :)

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
Aynen öyle oynayıp kazanacakları maçtı zaten iyi de oynadılar ama maçta bişeyler döndüğü bariz orta da yani sergen garantiye almak istemiş demek ki bence hiç gerek yoktu
aynen öyle umut seni görünce aklıma holigan geliyo hep yine 500ü çöpe attık :)

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Madem bu maçı alacaktın 8 taşcığım Kasımpaşa ya neden yeniliyorsun Kasımpaşa ligden düşse 1 k gelecekti adamlar potadaydı