Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı bjornensz / Freebet Kuponları

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Valla param olsaydı şu an da -2.5 handikaptan fener alırdım

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
Malatya 3 atsın ilk yarıdan
Keşke nerede o günler ama çok çok zor bu sene takım hani küme düşmeye birinci adayı Malatyaspor net hep gitti amatörlükdeki genç topçuları aldı o yüzden Süper Lig’de tutunabileceğini hiç sanmıyorum umarım dediğin gibi olur dost

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Keşke nerede o günler ama çok çok zor bu sene takım hani küme düşmeye birinci adayı Malatyaspor net hep gitti amatörlükdeki genç topçuları aldı o yüzden Süper Lig’de tutunabileceğini hiç sanmıyorum umarım dediğin gibi olur dost
Umarım düşmez dost Malatya lige renk katan takımlardan

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
Fenerin patlama maçı olur maç sonu burdayım
Şimdi beni tedirgin eden Türkiye liginde üçlü savunma denemesi biraz sıkıntı yani ne olur ne olmaz bu beni de korkutuyor yoksa fener çok rahat Antalya’ya gelebileceğine inanıyorum Antalya bu sene iyi değil zaten hayırlısı umarım yener Malatya’da üst olur bu kuponda gelir

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
Umarım düşmez dost Malatya lige renk katan takımlardan
Yani başkan şöyle bir açıklama yaptı ben aldığım yerde bir tek bırakıyorum diye şimdi aldığı yer ikincilik sezon başında böyle bir açıklama yapması özellikle halk istemiyordu başkanı başkan da gitmiyor arkası çok sağlam çok kuvvetli bu yüzden kimsede onu aşağı indiremi aldı transferlerde zaten ortada amatör Lig topçular üçüncülük topçuları bu yüzden hani bu sene pek fazla bir şans vermiyorum işin açıkçası Malatya spora

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Şimdi beni tedirgin eden Türkiye liginde üçlü savunma denemesi biraz sıkıntı yani ne olur ne olmaz bu beni de korkutuyor yoksa fener çok rahat Antalya’ya gelebileceğine inanıyorum Antalya bu sene iyi değil zaten hayırlısı umarım yener Malatya’da üst olur bu kuponda gelir
Viktor Perria her takımında 3 lu savunma oynatıyor genelde fenerin defansı bence geçen seneki gibi kötü değil umarım kupon gelir