- 6,872
- 10,914
- 113
1370 tl 2 dakikada ödendibetpuandan ilk kez 4 haneli cekim yapcam sıkıntısız öderler umarım
1370 tl 2 dakikada ödendibetpuandan ilk kez 4 haneli cekim yapcam sıkıntısız öderler umarım
Helal olsun adamlara hızlılar tekrardan kazancın daim olsun dostum1370 tl 2 dakikada ödendi
Güle güle harca dost diğer oynadığın site hangisi1370 tl 2 dakikada ödendi
Yani ben de fenerin yeneceğini düşünüyorum fakat bence Malatya’nın üstü daha garanti daha banko yani eğer el Atmazlarsa bu maç kesin üstü yaniValla param olsaydı şu an da -2.5 handikaptan fener alırdım
Bencede Malatya rahat üst olur gibiYani ben de fenerin yeneceğini düşünüyorum fakat bence Malatya’nın üstü daha garanti daha banko yani eğer el Atmazlarsa bu maç kesin üstü yani
İlk Yarıdan gelebilir üstBencede Malatya rahat üst olur gibi
Malatya 3 atsın ilk yarıdanİlk Yarıdan gelebilir üst
3 fark mi yenerse sürpriz olurValla param olsaydı şu an da -2.5 handikaptan fener alırdım
Keşke nerede o günler ama çok çok zor bu sene takım hani küme düşmeye birinci adayı Malatyaspor net hep gitti amatörlükdeki genç topçuları aldı o yüzden Süper Lig’de tutunabileceğini hiç sanmıyorum umarım dediğin gibi olur dostMalatya 3 atsın ilk yarıdan
Fenerin patlama maçı olur maç sonu burdayım3 fark mi yenerse sürpriz olur
Yani ben fenerin yenilecegini düşünmüyorum ya fener rahat gelir bencet3 fark mi yenerse sürpriz olur
Umarım düşmez dost Malatya lige renk katan takımlardanKeşke nerede o günler ama çok çok zor bu sene takım hani küme düşmeye birinci adayı Malatyaspor net hep gitti amatörlükdeki genç topçuları aldı o yüzden Süper Lig’de tutunabileceğini hiç sanmıyorum umarım dediğin gibi olur dost
Kg oyna dostFenerin patlama maçı olur maç sonu burdayım
Şimdi beni tedirgin eden Türkiye liginde üçlü savunma denemesi biraz sıkıntı yani ne olur ne olmaz bu beni de korkutuyor yoksa fener çok rahat Antalya’ya gelebileceğine inanıyorum Antalya bu sene iyi değil zaten hayırlısı umarım yener Malatya’da üst olur bu kuponda gelirFenerin patlama maçı olur maç sonu burdayım
Para yok dostKg oyna dost
Yani başkan şöyle bir açıklama yaptı ben aldığım yerde bir tek bırakıyorum diye şimdi aldığı yer ikincilik sezon başında böyle bir açıklama yapması özellikle halk istemiyordu başkanı başkan da gitmiyor arkası çok sağlam çok kuvvetli bu yüzden kimsede onu aşağı indiremi aldı transferlerde zaten ortada amatör Lig topçular üçüncülük topçuları bu yüzden hani bu sene pek fazla bir şans vermiyorum işin açıkçası Malatya sporaUmarım düşmez dost Malatya lige renk katan takımlardan
Viktor Perria her takımında 3 lu savunma oynatıyor genelde fenerin defansı bence geçen seneki gibi kötü değil umarım kupon gelirŞimdi beni tedirgin eden Türkiye liginde üçlü savunma denemesi biraz sıkıntı yani ne olur ne olmaz bu beni de korkutuyor yoksa fener çok rahat Antalya’ya gelebileceğine inanıyorum Antalya bu sene iyi değil zaten hayırlısı umarım yener Malatya’da üst olur bu kuponda gelir