Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı bjornensz / Freebet Kuponları

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Yani başkan şöyle bir açıklama yaptı ben aldığım yerde bir tek bırakıyorum diye şimdi aldığı yer ikincilik sezon başında böyle bir açıklama yapması özellikle halk istemiyordu başkanı başkan da gitmiyor arkası çok sağlam çok kuvvetli bu yüzden kimsede onu aşağı indiremi aldı transferlerde zaten ortada amatör Lig topçular üçüncülük topçuları bu yüzden hani bu sene pek fazla bir şans vermiyorum işin açıkçası Malatya spora
Umarım düşmez o zaman

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Biri Kocaeli’nin ilk gol atacağını düşünerek 5000 TL basmış neye dayanarak basmış bilmiyorum çok büyük cesaret yani bir de 3:30 olur demekki kasası çok sağlam ya da çok büyük tuyo almış
o arkadaş sürekli öyle oynuyor eskilerden biliyorum hep yüksek basar o

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
Viktor Perria her takımında 3 lu savunma oynatıyor genelde fenerin defansı bence geçen seneki gibi kötü değil umarım kupon gelir
Benim görüşüm hani Türkiye liginde üçlü savunma yer mi bu önemli çünkü rakipleri bakıyorum artık Türkiye liginde hep böyle hücuma dayalı oyun oynanmaya başladı transferlerde bu yüzden bu yöne bundan ötürü hani sorun yaşayabilir örnek veriyorum bir Trabzon maçına üçlü savunmayla çıkarsan Trabzon gerçekten hani Fenerbahçeyi çok rahat ekarte eder ya da bir Beşiktaş’a karşı üçlü savunmayla çıkarsan çok rahat ekarte eder

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
o arkadaş sürekli öyle oynuyor eskilerden biliyorum hep yüksek basar o
Yani dost çok riskli bir kupon inan yani şahsım olarak 100.000 liram olsa 5000 TL bu şekilde atar mıyım atmam ya hiç öyle bir cesaretim olmadı yani belkide böyle bir cesaretim olmadığı için kazanamıyoruz onun yaptığı doğru olabilir

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Benim görüşüm hani Türkiye liginde üçlü savunma yer mi bu önemli çünkü rakipleri bakıyorum artık Türkiye liginde hep böyle hücuma dayalı oyun oynanmaya başladı transferlerde bu yüzden bu yöne bundan ötürü hani sorun yaşayabilir örnek veriyorum bir Trabzon maçına üçlü savunmayla çıkarsan Trabzon gerçekten hani Fenerbahçeyi çok rahat ekarte eder ya da bir Beşiktaş’a karşı üçlü savunmayla çıkarsan çok rahat ekarte eder
Kesinlikle katılıyorum Beşiktaş neyse de Trabzon'a karşı 3 lu savunma çok zor Fenerbahçenin en az 1 santrafor alması lazım en azından yediğinden 1 fazlasını atması için serdar dursunla felan olmaz o işler

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
vitor fenerdeki bir önceki döneminde de son zamanlarında 3lü savunmaya geçmişti, hatta o 3lü savunma ile monacoyu eliyordu az daha.o zamanki monaco psgden sampiyonluk alıp clde yarı final yapmıstı.
3lü türkiyede tutar tutmaz onu bilemem ama en azından gecen sezonki fenere kıyasla takım savunma futbolu oynasa bile ne oynadıgını biliyoruz, bir sistemi var. taktik olarak bir şeyler katıyor hoca takıma.
en basitinden gecen sezon tisserand b*k gibi topcuykan suan takımın en iyi 3 oyuncusundan biri oldu

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
Kesinlikle katılıyorum Beşiktaş neyse de Trabzon'a karşı 3 lu savunma çok zor Fenerbahçenin en az 1 santrafor alması lazım en azından yediğinden 1 fazlasını atması için serdar dursunla felan olmaz o işler
Çok doğru bir santrafor kesin şarttı büyük ihtimal zaten hani transferin son gününü bekleyecek hepsi son gününde boşta kalan en iyi topçuları almaya çalışacaklar ama fenerin kesinlikle bir santrafor alması lazım

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Çok doğru bir santrafor kesin şarttı büyük ihtimal zaten hani transferin son gününü bekleyecek hepsi son gününde boşta kalan en iyi topçuları almaya çalışacaklar ama fenerin kesinlikle bir santrafor alması lazım
Sona kalan dona kalmasın da

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
ki fenerin savunması bence suan ligdeki en iyi savunma. hem bireysel olarak hem de takım olarak oldukca iyi savunma yapıyoruz. daha sol kanat beke kolasinac gelecek. hücum içinse daha pelkas yok irfan sakatlandı mhy sakatlandı, enner sakattı, forvet gelecek. sağ tarafa lisansı cıkınca burak gececek yani hücumu konusmak icin henüz erken takımın cok eksigi ve sakatı var.
pelkas hele o kadar önemli ki o varken mesut bile 10 numara top oynuyordu o yokken mesut da kaybolup gidiyor

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
vitor fenerdeki bir önceki döneminde de son zamanlarında 3lü savunmaya geçmişti, hatta o 3lü savunma ile monacoyu eliyordu az daha.o zamanki monaco psgden sampiyonluk alıp clde yarı final yapmıstı.
3lü türkiyede tutar tutmaz onu bilemem ama en azından gecen sezonki fenere kıyasla takım savunma futbolu oynasa bile ne oynadıgını biliyoruz, bir sistemi var. taktik olarak bir şeyler katıyor hoca takıma.
en basitinden gecen sezon tisserand b*k gibi topcuykan suan takımın en iyi 3 oyuncusundan biri oldu
Evet geçen seneye oranla çok çok büyük bir fark var Fenerbahçe’de hoca gerçekten hani takıma bir şeyler kattı hatta benim görüşüm alabilecekleri en mantıklı en iyi hocayı aldılar çünkü en azından Türkiye ligini bilen Türk takımlarını bilen bir hoca ve ekstra kadro gerçekten çok güzel ben Fenerbahçenin kadrosunu geçen sene de çok beğeniyordum bu sene de en azından pek fazla bozulmadılar birbirlerini tanıyan topçular geçen sene tamamen hani bir boş adamların eline geçmesinden dolayı takım bu kadar kötü oldu Bu sene de dediğim gibi belli maçlarda kesinlikle üçlü savunma hani yemeyebilir özellikle Trabzon diyorum çünkü Trabzon’un hücum hattı çok çok fazla iyi hızlılar dediğim gibi benim bu sene iki şampiyonluk adayım var ben de Beşiktaşlıyım bunlardan bir tanesi Fenerbahçe diğeri de trabzon bu ikisinden birinden şampiyonu alıp çıkan olursa bence çok büyük bir başarı sarf etmiştir Beşiktaş’ın bu sene Sergen hoca şampiyonlar ligine Daha fazla önem vereceği benziyor bu yüzdenlikte biraz başarısızlık olabilir ama dediğim gibi inşallah fener kupada Avrupa kupasında bir başarıya getirir ligde de zaten hepimiz göreceğiz

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
ki fenerin savunması bence suan ligdeki en iyi savunma. hem bireysel olarak hem de takım olarak oldukca iyi savunma yapıyoruz. daha sol kanat beke kolasinac gelecek. hücum içinse daha pelkas yok irfan sakatlandı mhy sakatlandı, enner sakattı, forvet gelecek. sağ tarafa lisansı cıkınca burak gececek yani hücumu konusmak icin henüz erken takımın cok eksigi ve sakatı var.
pelkas hele o kadar önemli ki o varken mesut bile 10 numara top oynuyordu o yokken mesut da kaybolup gidiyor
Dediğim gibi savunma hattı evet fenerin hani çok çok iyi bu sene savunmada millete zorlayabilir fakat belli başlı takımlara da üçlü savunma çıkamazsın bundan ötürü hani sorun yaşayabilir o yüzden hani hücum hattı çok önemli yani bir yiyeceksen iki atacaksın senin de dediğin gibi bu cuma hatta daha net bir şey yok ama sezon sonunda iki favorim biri Fenerbahçe biri Trabzonspor ya net

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Dediğim gibi savunma hattı evet fenerin hani çok çok iyi bu sene savunmada millete zorlayabilir fakat belli başlı takımlara da üçlü savunma çıkamazsın bundan ötürü hani sorun yaşayabilir o yüzden hani hücum hattı çok önemli yani bir yiyeceksen iki atacaksın senin de dediğin gibi bu cuma hatta daha net bir şey yok ama sezon sonunda iki favorim biri Fenerbahçe biri Trabzonspor ya net
hocam her maça 3lü cıkmıyor zaten helsinki ve adana maclarının analizleri vardı twitterda. takım oyun icindeki duruma, pozisyonlara göre 5liye hatta 4lüye dönüyor zaman zaman. tüm maç 3lü şekilde durmuyor

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
Çıkalım biri de bize 50 TL atacaktı sözde çekilişten kazandığı yarım saati atıyorum dedi 5 saat geçti daha atacak ben de kupon yapmış bekliyorum o gelecekti oynayacağız falan filan bu insanları anlamıyorum arkadaş atmayacaksan niye söylesin ya reklamı niye yapıyorsun ayıptır yani insanların duygularıyla oynuyorsun

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Çıkalım biri de bize 50 TL atacaktı sözde çekilişten kazandığı yarım saati atıyorum dedi 5 saat geçti daha atacak ben de kupon yapmış bekliyorum o gelecekti oynayacağız falan filan bu insanları anlamıyorum arkadaş atmayacaksan niye söylesin ya reklamı niye yapıyorsun ayıptır yani insanların duygularıyla oynuyorsun
karaktersiz insan cok internette

Kdr444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,346
569
113
Aynen öyle dost sağlık olsun bir umuttur yasamak 😃