- 77,160
- 27,687
- 113
Saglam yer sıkıntı olmazHavale verdim cekimi
Saglam yer sıkıntı olmazHavale verdim cekimi
Rahat öder dostumDoatlar betgit 27k odermi hic bu kadar cekmedim insallah oder beklemede hala
reis max 10 dkkada hesaptaDoatlar betgit 27k odermi hic bu kadar cekmedim insallah oder beklemede hala
Şl ne bak kuponumuz yok diye butun maclar duz ustÖder payfıx mı
Bir sıfır daha koy yine rahat oderDoatlar betgit 27k odermi hic bu kadar cekmedim insallah oder beklemede hala
Oynamadık en azından mıllete zararımız olmadı oynasak 1 0 alayıŞl ne bak kuponumuz yok diye butun maclar duz ust
Kesene bereket olsun dostumBetgit suparayi yollarsa city de 3.5 ust olursa 1 dosta ulasicam dmden
Allah razı olsunBetgit suparayi yollarsa city de 3.5 ust olursa 1 dosta ulasicam dmden
Ula rolle baslarken city1.5 üst koydum leverkusen 4.5 ust koydum bir mac dhaa secip oynayacaktim arsenal ya da atalanta maci sonra dedim kurur maclar oynamadim sonucOynamadık en azından mıllete zararımız olmadı oynasak 1 0 alayı
Sonuç sıvas otelUla rolle baslarken city1.5 üst koydum leverkusen 4.5 ust koydum bir mac dhaa secip oynayacaktim arsenal ya da atalanta maci sonra dedim kurur maclar oynamadim sonuc
Baska kuponda yok mu dost o da gelsin 1 kisi yetrBetgit suparayi yollarsa city de 3.5 ust olursa 1 dosta ulasicam dmden
Kesene bereketBetgit suparayi yollarsa city de 3.5 ust olursa 1 dosta ulasicam dmden
Aynı şeyi düşündüm şu an param yok olsa kombine yapsak City şu an geride Barça 0-0 dıŞl ne bak kuponumuz yok diye butun maclar duz ust
Rahat öderİnsallah yamuk yapmazlar
İşleme alındı sonra yesıl olcak ödendiİnsallah yamuk yapmazlar
Sorun olmazİnsallah yamuk yapmazlar