- 30,357
- 25,021
- 113
En başından beri takipteyim
ben sakinim bişe demedimki ve orlando geldi ztn ama ben 2 adımı birden geçmek için öyle yaptım bi nevi şuan 2 adımda patladım gibi oldu lakers maçı 1 per fazla cıktı diye sildim memphis koydum yani kendi kendimi yatırdım.La şşş alo alo sakin ol ben kötü bi anlamda demedm bu kdr sert konusacak bişey yok ilk aldım adıma iade alırız fln dedin olmaz o bu dedin takılmadım ben
İnsanlık hali herşey olr bu kdr iyi bilsek zaten zenqin olur burada işimiz ne olur
memphisi de bsver orlondoda patlıcan oldu
Tmm lan en iyi rollcu sensin😁😁ben sakinim bişe demedimki ve orlando geldi ztn ama ben 2 adımı birden geçmek için öyle yaptım bi nevi şuan 2 adımda patladım gibi oldu lakers maçı 1 per fazla cıktı diye sildim memphis koydum yani kendi kendimi yatırdım.
ben sakinim bişe demedimki ve orlando geldi ztn ama ben 2 adımı birden geçmek için öyle yaptım bi nevi şuan 2 adımda patladım gibi oldu lakers maçı 1 per fazla cıktı diye sildim memphis koydum yani kendi kendimi yatırdım.
Çok tantana yapıyorsunuzTmm lan en iyi rollcu sensin😁😁
Orlondo hakkkında özür dilerim sildim yorumumuda
Tek tek ataydn birazcık umutlanır neşelenirdik😀
TmÇok tantana yapıyorsunuz
Tenis rolümüz yokmuÇok tantana yapıyorsunuz
YokTenis rolümüz yokmu
Zabahın körunde bu ne qürültü beylerTenis rolümüz yokmu
hoş geldin reis deneyelim istersen.4 5 kisi rol yapti hepsi patates oldu 😏 sağlam rolcu lazım
Biraz sessiz olun uykumdan uyandırdnz4 5 kisi rol yapti hepsi patates oldu 😏 sağlam rolcu lazım
Yine mi 😄4 5 kisi rol yapti hepsi patates oldu 😏 sağlam rolcu lazım
Nerdesin aqYine mi 😄
Sahalara döndümNerdesin aq
Git uyu laBiraz sessiz olun uykumdan uyandırdnz
Film oyun naptınSahalara döndüm
Hepsine devam 😄Film oyun naptın
Dünden kaldık deneyelim 😂4 5 kisi rol yapti hepsi patates oldu 😏 sağlam rolcu lazım
rolcü arıyorsun daha mesajlara cevap vermiyorsun sen kendi arkadaşlarınla yap rollunuFilm oyun naptın
Cuaramı içip uyuyacam qeri emmi😑Git uyu la