- 8,876
- 9,607
- 113
Gormedim dost kbrolcü arıyorsun daha mesajlara cevap vermiyorsun sen kendi arkadaşlarınla yap rollunu
Gormedim dost kbrolcü arıyorsun daha mesajlara cevap vermiyorsun sen kendi arkadaşlarınla yap rollunu
Erdinç apii kızdı qaliibarolcü arıyorsun daha mesajlara cevap vermiyorsun sen kendi arkadaşlarınla yap rollunu
Az zaman gecsin yapariz tekrarDünden kaldık deneyelim 😂
Burda napynHepsine devam 😄
Öyle bı bakmaya geldim ne var ne yok diyeBurda napyn
yok kızmadım ilk ben yorum yaptım benden sonra ki 3 kişiye cevap verdi bana vermedi alındımErdinç apii kızdı qaliiba
canın sağ olsun dostGormedim dost kb
Terbiyesizlik bu ifşa edelim arkadası😁😀yok kızmadım ilk ben yorum yaptım benden sonra ki 3 kişiye cevap verdi bana vermedi alındım
Reis gormedim msjlar kayboluyoyok kızmadım ilk ben yorum yaptım benden sonra ki 3 kişiye cevap verdi bana vermedi alındım
Git uyu la aqTerbiyesizlik bu ifşa edelim arkadası😁😀
Alla alla durumlar nasılÖyle bı bakmaya geldim ne var ne yok diye
İyi bir sıkıntı yokAlla alla durumlar nasıl
Rüyamda zenqin oluodum fazla dayanamadım parayı harcayım diye uyandım uyanınca acı qercekle karsılasıp uykularım kactıGit uyu la aq
Ömer Baba sahnelerini ileri sarmadan izleyebilen babayiğit var mı
Tek qecilmeyen sahnen bu burada qelmişsin hariçten qazel okuon neyle bizee
Bol şanslarDostlarımızla , gırgır, muhabbet,sohbet roll ,kupon öneri , fikir alışverişi herşeyi bu konu altında yapabiliriz(argo küfür tartışma dışında herşey serbest)
Her rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene. Arada roll parasını yükseltiriz, 1k 2k 500 TL
Ne zman baba ne zman mezara girince miAz zaman gecsin yapariz tekrar
Naber suatNe zman baba ne zman mezara girince mi