- 4,552
- 2,136
- 113
Dostum aksak adresi de var zatenDostum bipliycekmisin ?
Dostum aksak adresi de var zatenDostum bipliycekmisin ?
Konusma gecmisiniz duruyormu benim avukat arkadasim var danisayimDostum aksak adresi de var zaten
Adamlarin yaptığı yasal değil avukata danissan nolurKonusma gecmisiniz duruyormu benim avukat arkadasim var danisayim
Whatsap ta konusma gecmisi varsa hal ederizAdamlarin yaptığı yasal değil avukata danissan nolur
Odeyecegine dair sözlü kanıtı var ise alırAdamlarin yaptığı yasal değil avukata danissan nolur
Bu adam bu işi yıllardır yapıyor geçende bunu dolandirdilar mesela peşinden gitmedi çünkü yasal değil biliyor nolacaginiOdeyecegine dair sözlü kanıtı var ise alır
Adam hattını iptal ettirdi kral inşallah dediğimiz gibidir. Eşim bilmedigi için whatsap sildim.İşi çıkmıştır dolandırıcak biri değil paran kalmaz verir
Hattı mi iptal ettiAdam hattını iptal ettirdi kral inşallah dediğimiz gibidir. Eşim bilmedigi için whatsap sildim.
Şimdi Ömer Baba bu bir alışveriş diyelim ben malımı sattım ama vermedi parasını bu yasal mi muz cumhuriyeti değil nihayetindeBu adam bu işi yıllardır yapıyor geçende bunu dolandirdilar mesela peşinden gitmedi çünkü yasal değil biliyor nolacagini
Evet maalesef.Hattı mi iptal etti
NeolduŞimdi Ömer Baba bu bir alışveriş diyelim ben malımı sattım ama vermedi parasını bu yasal mi muz cumhuriyeti değil nihayetinde
Dostum forumdanmi konusup yaptiniz bu.isi whatsaptanmi ?Şimdi Ömer Baba bu bir alışveriş diyelim ben malımı sattım ama vermedi parasını bu yasal mi muz cumhuriyeti değil nihayetinde
WhatsapDostum forumdanmi konusup yaptiniz bu.isi whatsaptanmi ?
Black bozum yapmış cihszı almış 45ksını vermeden hattını iptal etmişNeoldu
Konusma gecmisi duruyor mu sendeWhatsap
Bizim black ni yapmış bunuBlack bozum yapmış cihszı almış 45ksını vermeden hattını iptal etmiş
Foruma giremiyorum dediydi sabah gelir belki ama telefonu kapatmış aradım kullanilmiyor noBizim black ni yapmış bunu