- 30,188
- 24,883
- 113
Öyle diyolar yapmaz işi vardır gelir verir diyorum ama hattı iptal etmişBizim black ni yapmış bunu
Öyle diyolar yapmaz işi vardır gelir verir diyorum ama hattı iptal etmişBizim black ni yapmış bunu
Senin kankindi parayı sen ödersin ozaman omerbaba 😂Foruma giremiyorum dediydi sabah gelir belki ama telefonu kapatmış aradım kullanilmiyor no
Hayır eşim bilmediği için sildimKonusma gecmisi duruyor mu sende
Valla sabahları günaydın mesajı ile uyanıyorduk birbirimize bensiz yiyecek parayiSenin kankindi parayı sen ödersin ozaman omerbaba 😂
İşini bilir rose pokerde 45 450k olursa parasını verirAdam 300 k poker de kaybetmiş dua etsin de satacağı telefon parası ile çıkarmaya çalışmasın arkadas
Olmazsa nolur baba 😁İşini bilir rose pokerde 45 450k olursa parasını verir
Bu alışverişin sonu egerki dolandırıcılığa girerse ki ben inanmiyom sonuçta blac buralarda bozuk yapan adam başka bişey vardır ama öyle üstü kapanacak birşey olmaz savcılığa verebilirValla sabahları günaydın mesajı ile uyanıyorduk birbirimize bensiz yiyecek parayi
Aman kanka açılır yeni bir üyelik nolacak sanki black iyi adamdır böyle huyları varmış demekki forumda dolandırmayan varm kiOlmazsa nolur baba 😁
Vlla sabah konuştuk 2 saat sonra hat kullanima kapanmış cozemedik hayırlısı bakalım bizi ilgilendirmez gerçiBu alışverişin sonu egerki dolandırıcılığa girerse ki ben inanmiyom sonuçta blac buralarda bozuk yapan adam başka bişey vardır ama öyle üstü kapanacak birşey olmaz savcılığa verebilir
Doğru diyon daha sana dönen olmadı kimler kimlerle beraber deseneAman kanka açılır yeni bir üyelik nolacak sanki black iyi adamdır böyle huyları varmış demekki forumda dolandırmayan varm ki
Gecmis olsun o zaman birsey cikmaz bu davadanHayır eşim bilmediği için sildim
Savcılık asamasinda çıkartılıyor onlarGecmis olsun o zaman birsey cikmaz bu davadan
Konusma gecmisi olsaydi
Savciliga gidip dilekce verecektin isptainda olurdu sadece fatura ile olmaz bu iş
Gecmis olsun.
Sağa sola şikayetle birilerini aramakla para kurtarılmaz bence yapmamıştır eğer ki yaptıysa adresini bul git icraatinii yap kim kimden yerseSavcılık asamasinda çıkartılıyor onlar
Dene şansını dostum guzel bir dilekce ver gerisi Allah kerim.Savcılık asamasinda çıkartılıyor onlar
Sen akşama kadar bekle dostumSavcılık asamasinda çıkartılıyor onlar
Tamamdır teşekkür ederim bence de yapmamış olsun ama değilse İzmir yolu gözüktüSağa sola şikayetle birilerini aramakla para kurtarılmaz bence yapmamıştır eğer ki yaptıysa adresini bul git icraatinii yap kim kimden yerse