- 4,552
- 2,136
- 113
Kapatma da değil hattı komple kapattı.
Bunu diyip ahmodan 500 alamayan benValla 10kya kadar beni kesmez ama biri beni 45k dolandırsa yakar gemileri giderim sokakta mı topluyoz parayı nakiti yoksa telefonu televizyonu ne varsa alırım 2 se kuralı ya severek verir yada severek
Hangi şehirde buKapatma da değil hattı komple kapattı.
Var dost bizler varız.Bir tane Allahın kulu çıkıpta benim param bu adamda kaldı diyemez.Çok dostumuzla ticaretimiz oldu yeri geldi büyük yeri geldi küçük.Kimsenin kuruşu kalmadı.Benim çok kalan oldu ama herkes kendine yakışanı yapar.Bazı şeyler paradan önemlidir hep benim gözümdeAman kanka açılır yeni bir üyelik nolacak sanki black iyi adamdır böyle huyları varmış demekki forumda dolandırmayan varm ki
O kadar aciziz ki kalkıp oraya gidecek yol param bile yok.. eşimin doğum günü gözümün içine bakıyor. Biraz borç biraz onun içindi. Daha önce de yaptık diye güvendik adam sandık. Eşek biziz herkese teşekkür ediyorum ulaşan başka numarası olan varsa yazabilirse sevinirimValla 10kya kadar beni kesmez ama biri beni 45k dolandırsa yakar gemileri giderim sokakta mı topluyoz parayı nakiti yoksa telefonu televizyonu ne varsa alırım 2 se kuralı ya severek verir yada severek
İzmir TorbalıHangi şehirde bu
Orda cümle hatası yapmışım dolandırılmayan varmiki su forumda yazcaktimVar dost bizler varız.Bir tana Allahın kulu çıkıpta benim param bu adamda kaldı diyemez.Çok dostumuzla ticaretimiz oldu yeri geldi büyük yeri geldi küçük.Kimsenin kuruşu kalmadı.Benim çok kalan oldu ama herkes kendine yakışanı yapar.Bazı şeyler paradan önemlidir hep benim gözümde
Çok acı bir durum inşallah paranı alırsın dost yemin ediyorum çok üzüldümO kadar aciziz ki kalkıp oraya gidecek yol param bile yok.. eşimin doğum günü gözümün içine bakıyor. Biraz borç biraz onun içindi. Daha önce de yaptık diye güvendik adam sandık. Eşek biziz herkese teşekkür ediyorum ulaşan başka numarası olan varsa yazabilirse sevinirim
Var tabi olmazmi isim saysam sadece sohbet ettiğim adamlardan 50 kişi sayarım sana oyle al ver yaptığımız rakamlarda öyle böyle az buz değil Ömer karakter meselesi dostumAman kanka açılır yeni bir üyelik nolacak sanki black iyi adamdır böyle huyları varmış demekki forumda dolandırmayan varm ki
İnsanlar anlık değişebiliyor bir anlık gaflete düşüyor mesela çok para dağıttı burda black ama işte sözüm yok gerisine inşallah gelir anlatırVar tabi olmazmi isim saysam sadece sohbet ettiğim adamlardan 50 kişi sayarım sana oyle al ver yaptığımız rakamlarda öyle böyle az buz değil Ömer karakter meselesi dostum
Bi 50 k atsana karakterimi denicemVar tabi olmazmi isim saysam sadece sohbet ettiğim adamlardan 50 kişi sayarım sana oyle al ver yaptığımız rakamlarda öyle böyle az buz değil Ömer karakter meselesi dostum
O kadar aciziz ki kalkıp oraya gidecek yol param bile yok.. eşimin doğum günü gözümün içine bakıyor. Biraz borç biraz onun içindi. Daha önce de yaptık diye güvendik adam sandık. Eşek biziz herkese teşekkür ediyorum ulaşan başka numarası olan varsa yazabilirse sevinirim
Rol için 100-200 vermek sonra verdiği paradan pay almak para dağıtmak değilİnsanlar anlık değişebiliyor bir anlık gaflete düşüyor mesela çok para dağıttı burda black ama işte sözüm yok gerisine inşallah gelir anlatır
Biz kredi limitine göre rakam yükseltiyoruz sefaf istersen Findex nova Finans limitine bakabilirsinBi 50 k atsana karakterimi denicem
Bana forumda 45 k vericek 1 kişi var oda @BySwigger onuda her seferinde yalan ediyoz sağolsun nazımızı çekiyoBiz kredi limitine göre rakam yükseltiyoruz sefaf istersen Findex nova Finans limitine bakabilirsin
Onu da kim turettiyse roll yaptır içinden pay ver geri kalanı kendine attır nasıl iştir.Rol için 100-200 vermek sonra verdiği paradan pay almak para dağıtmak değil
Roll açtırıp pay almak mı olur kim onu yapan dingilOnu da kim turettiyse roll yaptır içinden pay ver geri kalanı kendine attır nasıl iştir.
Ben veririm gerisine karışmam ayıp geri istmeek ne bilimOnu da kim turettiyse roll yaptır içinden pay ver geri kalanı kendine attır nasıl iştir.
Black dbsjdjakkdRoll açtırıp pay almak mı olur kim onu yapan dingil