- 31,888
- 13,783
- 113
Yattık iyimi
Neyse yav şaka yapiyomBiz ortalık karıştırmayız dost biz olmasak ortalık daha çok karışır
2 gün banlısın geldiğinde şaka nasıl yapılır öğrenmiş olursunNeyse yav şaka yapiyom
5 0 seri lazim 50 snYattık iyimi
Ypabilirler mi imkansız ama5 0 seri lazim 50 sn
Ulan beeeLoselendik
Saglik olsunLoselendik
Ben az dolanıp qeliom bakalım bi yerden vurursak devam ederikSaglik olsun
sen ne istiyorsun ne olsun forumda
Başkan konuşuyor zaten kardeşim mesajını silen o merak etme görülüyor her şey forumda
Senide delirttik sonundasen ne istiyorsun ne olsun forumda
şimdi herkes burda görüyor ben naptım ?sen ne istiyorsun ne olsun forumda
ya enişte ben ne yaptım şimdi gören gördü illa gidip anasına bacısına sövünce suçlu oluncamı sen haklıydın haksız oldun diyilcek ben anlamadım yaBaşkan konuşuyor zaten kardeşim mesajını silen o merak etme görülüyor her şey forumda
seni nasıl kışkırttı veya sen asıl kışkırdın ne yaptı sanaşimdi herkes burda görüyor ben naptım ?
adam konuya gelip kışkırtsın laf atsın yetmezmış gibi özelden yazsın biz yapınca uyarı uyarı denilir bu adam forumun ağası mı anlamadım her istediğini yapsın bişey olmasın sonra eşitlik ? şimdi tam olarak benn ne yaptım reis anlat dinleyelim.
Sakin dost bosver hakliyken haksiz duruma dusmeya enişte ben ne yaptım şimdi gören gördü illa gidip anasına bacısına sövünce suçlu oluncamı sen haklıydın haksız oldun diyilcek ben anlamadım ya
seni nasıl kışkırttı veya sen asıl kışkırdın ne yaptı sana
Konu amacını aşmasın lütfen özelde tartışınya enişte ben ne yaptım şimdi gören gördü illa gidip anasına bacısına sövünce suçlu oluncamı sen haklıydın haksız oldun diyilcek ben anlamadım ya
sen konudan sildiklerini okumadan mı sldin reis konuya gelip butra ile beni etiketlyip 100 liralık adam gibisinden yazı yazdı ama tabi sen görmezden geldiysen bizde gelelimseni nasıl kışkırttı veya sen asıl kışkırdın ne yaptı sana
Abartma tamam selanı okumak zorunda bırakma benişimdi herkes burda görüyor ben naptım ?
adam konuya gelip kışkırtsın laf atsın yetmezmış gibi özelden yazsın biz yapınca uyarı uyarı denilir bu adam forumun ağası mı anlamadım her istediğini yapsın bişey olmasın sonra eşitlik ? şimdi tam olarak benn ne yaptım reis anlat dinleyelim.