- 33,771
- 16,711
- 113
benim ne suçum var da haksız ben olayım ben gidip konulara olayları karıştırıyor muyumAbartma tamam selanı okumak zorunda bırakma beni
benim ne suçum var da haksız ben olayım ben gidip konulara olayları karıştırıyor muyumAbartma tamam selanı okumak zorunda bırakma beni
Hiçbirşey görmedim yorum yapamıcam ama sal tamambenim ne suçum var da haksız ben olayım ben gidip konulara olayları karıştırıyor muyum
Ben gormedim la insanca yazdikta boyle yapiyorsa kafasinda baska bisey varsen konudan sildiklerini okumadan mı sldin reis konuya gelip butra ile beni etiketlyip 100 liralık adam gibisinden yazı yazdı ama tabi sen görmezden geldiysen bizde gelelim
Aynen joe bosverHiçbirşey görmedim yorum yapamıcam ama sal tamam
Bnm qordum size daha fazla verecekmiş satmayın adamı die yazdiBen gormedim la insanca yazdikta boyle yapiyorsa kafasinda baska bisey var
Görüşme nerde oldu dost Çırağan da mıBeyler konu aktiftir , @Başkan ile görüştüm, konuda küfür para muhabbeti geçmesin ben start verince tekrar başlayacağız rollinge
Külliyede rte ve baskan ile görüşüp baslattik 😁Görüşme nerde oldu dost Çırağan da mı
Gönder gelsin bakalım dostKülliyede rte ve baskan ile görüşüp baslattik 😁
Yine yenidenBeyler konu aktiftir , @Başkan ile görüştüm, konuda küfür para muhabbeti geçmesin ben start verince tekrar başlayacağız rollinge
Bol sans kardesKülliyede rte ve baskan ile görüşüp baslattik 😁