- 8,876
- 9,607
- 113
Maltepe tercihim
Maltepe tercihim
Yok bitti artik iy 1.5 oynamam aslaAynen ondan dedim ne para gitti
En güzeli futbol adami kanser eder yatıcaksak basketten yatalim kralYok bitti artik iy 1.5 oynamam asla
simdi tum maclar 1.5 ust olurYok bitti artik iy 1.5 oynamam asla
EfsaneMaltepe tercihim
Kankam bende varımIlk roll 400 TL @SULLY ,hedefe ulasirsa 2 kişi 100 vericez, kalanıda kendisinin
Sağlam diyince bi ben varım.Beyler şuan midye almaya gidiyorum alıp geleyim bakariz bi hal çare rol felan, ama sağlam rolculeri bi araya toplayında zevki olsun
Ben talibim kankaBeyler şuan midye almaya gidiyorum alıp geleyim bakariz bi hal çare rol felan, ama sağlam rolculeri bi araya toplayında zevki olsun
Neyse 175363 yıl önce söz verdin o tarihten beri takipteyim zatenBeyler şuan midye almaya gidiyorum alıp geleyim bakariz bi hal çare rol felan, ama sağlam rolculeri bi araya toplayında zevki olsun
Geçen hafta rolde burda çok dagitm yaptimBeyler şuan midye almaya gidiyorum alıp geleyim bakariz bi hal çare rol felan, ama sağlam rolculeri bi araya toplayında zevki olsun
Bana ihtiyaç varmış aradılar zorla ısrar ettiler geldik.Beyler şuan midye almaya gidiyorum alıp geleyim bakariz bi hal çare rol felan, ama sağlam rolculeri bi araya toplayında zevki olsun
Konuda basarili rollü olan nadir kisilerden butra sahnede o zamanBeyler şuan midye almaya gidiyorum alıp geleyim bakariz bi hal çare rol felan, ama sağlam rolculeri bi araya toplayında zevki olsun
Doymadin ban yemelere ortaligi kizistirmalara 😂Sağlam diyince bi ben varım.
Şu küreği getirsene kardo lazım 😴Konuda basarili rollü olan nadir kisilerden butra sahnede o zaman
Başka türlü sarmiyo, atraksiyon yok 😅,bide buraya Tdk ' ya cevirdiler,aw deme aq deme 😅, sıkıntı yok bu aralar biliyorsun eski havamız civamiz yok, geç ayiktik 😅Doymadin ban yemelere ortaligi kizistirmalara 😂
Kürek senin sap senin boyuna senindir kardeşŞu küreği getirsene kardo lazım 😴