- 7,449
- 3,989
- 113
Sen yinede baskalarinin konularinda pek yukselme gereksiz 😂Başka türlü sarmiyo, atraksiyon yok 😅,bide buraya Tdk ' ya cevirdiler,aw deme aq deme 😅, sıkıntı yok bu aralar biliyorsun eski havamız civamiz yok, geç ayiktik 😅
Sen yinede baskalarinin konularinda pek yukselme gereksiz 😂Başka türlü sarmiyo, atraksiyon yok 😅,bide buraya Tdk ' ya cevirdiler,aw deme aq deme 😅, sıkıntı yok bu aralar biliyorsun eski havamız civamiz yok, geç ayiktik 😅
Şimdi şu küreği şunun kafasına vurucam 😁Kürek senin sap senin boyuna senindir kardeş
burdayızBeyler şuan midye almaya gidiyorum alıp geleyim bakariz bi hal çare rol felan, ama sağlam rolculeri bi araya toplayında zevki olsun
Aman salla bişey olmaz,eglenmeden tadı çıkmıyor, 200-300 u alsakta vermemz 5 dk değil 😅,o yüzden kelle gitmiş kelle kalmış boşver 😅, buralar karışır zaten yakında, suçlusu ben değilim simdiden soyliyim 😅😅Sen yinede baslarinin konularinda pek yukselme gereksiz 😂
Bizim oğlan yanıı 😀Off basket bültenide fena olur bugun
Tabiki benimki onla iddiaya girilmez butra da bilio 😁Adama 70k limit bozduk kiminki yer odemeye , hele az işimi bitireyim kiminki daha büyük görürüz degerli rolcüler 😂
Eskinin tadını yenisi vermez mesela eski piknik bisküvü nün tadını bulabilirmisin şimdi yaa öyle işteKafamda iyi rolculer var ama yenilerede şans vermek lazım denemek tadina bakmak gerekir
Ne varsa eskilerde var dostKafamda iyi rolculer var ama yenilerede şans vermek lazım denemek tadina bakmak gerekir
Kumari bıraksan bozumla zaten köşeyi dönersin de😅Kafamda iyi rolculer var ama yenilerede şans vermek lazım denemek tadina bakmak gerekir
Cay gibi her yorenin farklı ben kacak cayla karisttirmayi seviyorumKafamda iyi rolculer var ama yenilerede şans vermek lazım denemek tadina bakmak gerekir
Maltepenin tadini parlement vermiyor doğru kankaEskinin tadını yenisi vermez mesela eski piknik bisküvü nün tadını bulabilirmisin şimdi yaa öyle işte
Kacak caya bayilirim evde 8 kg varCay gibi her yorenin farklı ben kacak cayla karisttirmayi seviyorum
Hep denk gelmiyo işteKumari bıraksan bozumla zaten köşeyi dönersin de😅
O piyasayada mi girdin dostKacak caya bayilirim evde 8 kg var
Ya anla işte eski aranır ama bulunmaz bi değerdirMaltepenin tadini parlement vermiyor doğru kanka