Hoşbuldum dostAs cano hos geldin
Hoşbuldum dostAs cano hos geldin
Zorla raporlatcak kendiniHer iş var bu aralar onlara sardım ondan yoktum piyasada 😃 isteyene bırakırız
Ekli dosyayı görüntüle 464803
Hosgeldin tenis bukucuSelam dostlar durumlar nasıl
Joe iyi cocuktu iyi roll yapardi adabi giyinmeyi iyi bilirdi ama arada kaybederdi mesela ben kaybetmemJoe suan herkesi solladi bu konuşmasıyla ilk rolcu diyebilirmiyiz
Hmm🤔🤔Ben digerlerini hatirlamiyom
Bizim durum oluyor dostAlla alla o nasıl oluo
çayı püskürttüm bak komik ama gerçek olmadığı için komik 😁😁Joe iyi cocuktu iyi roll yapardi adabi giyinmeyi iyi bilirdi ama arada kaybederdi mesela ben kaybetmem
Tmm la eko vardi ama uykusuzdur o
Sukur diyelim ölmedik hala nefes aliyoruz.sen nasilsinSelam dostlar durumlar nasıl
bak eko elimin tersiyle vururum ha dün gece gittin acemi acemi houston a oynadın sinirlendim zor uyudum
Oo o zaman 10 adim gidilirNeyse ilk rolcüler @JoeQuanqa , @butragueno bitirim ikili.
Ya denk gelir de, sıkıntı şu böyle şeyler bu forumda yasak ya, reklamını rahat rahat yapamıyorsun, farklı yerlerde yönetime teminat parasi veriyorsun güven sağlıyorsun, sonra rahat rahat yapiosun bu işleriHep denk gelmiyo işte
Adım 1 en zorudur gerisi kolay 😀Oo o zaman 10 adim gidilir
Yukum qelir😴Tmm la eko vardi ama uykusuzdur o
Allah iyilik versin dostSukur diyelim ölmedik hala nefes aliyoruz.sen nasilsin
Keeeass ben futbol atcktım illa basket dedin aklumızı celdinbak eko elimin tersiyle vururum ha dün gece gittin acemi acemi houston a oynadın sinirlendim zor uyudum