- 2,759
- 1,609
- 113
Şöyle attım kusura bakmayın gelmez diye 5 k atmıştım yoksa dağıtırdım karım olmadı gelirse 3 4 arkadaşı görürüz
Ekli dosyalar
-
365.1 KB Görüntüleme: 18
Takip getiriyoruzŞöyle attım kusura bakmayın gelmez diye 5 k atmıştım yoksa dağıtırdım karım olmadı gelirse 3 4 arkadaşı görürüz
bol şanslarŞöyle attım kusura bakmayın gelmez diye 5 k atmıştım yoksa dağıtırdım karım olmadı gelirse 3 4 arkadaşı görürüz
Mac sonuna cok fazla var be dost zaten zor ayakta duruyozŞöyle attım kusura bakmayın gelmez diye 5 k atmıştım yoksa dağıtırdım karım olmadı gelirse 3 4 arkadaşı görürüz
Bol sansŞöyle attım kusura bakmayın gelmez diye 5 k atmıştım yoksa dağıtırdım karım olmadı gelirse 3 4 arkadaşı görürüz
Erken gelir belkiMac sonuna cok fazla var be dost zaten zor ayakta duruyoz
Bol sans
usta takipleyeceğim gelirse yardımcı olur musun ? ödül istemiyorumŞöyle attım kusura bakmayın gelmez diye 5 k atmıştım yoksa dağıtırdım karım olmadı gelirse 3 4 arkadaşı görürüz
En erken ilk yari bile olsa 1 saat ederErken gelir belki
Ben 15 dk ya geliyom o ara golde gelecekColarodo maçının nedense maç öncesi ms 1 1.29 ms 0 düz 4.00 vermiş 1 1 bitmez umarım
0-0 o macColarodo maçının nedense maç öncesi ms 1 1.29 ms 0 düz 4.00 vermiş 1 1 bitmez umarım
Deme la0-0 o mac
Saksomu istiyorsun 🤣 ödül istemiyorum yardımcı olusta takipleyeceğim gelirse yardımcı olur musun ? ödül istemiyorum
izleDeme la
Vallaha reis atana rahmet parası olanın bir yeri kalkıyor konuyu gördüm diye araştırdım verdim ve yatmaya gidiyordum dagitim seyimde değil yani maksat fayda dokunsun Portland 2.5 yaz dedim siklemdi bak şimdi .dMaç istiyor kafasına göre oynuyor üç kuruşun sana kalsın
geri göndericem konuyu biliyor bilip bilmeden boş yapmaSaksomu istiyorsun 🤣 ödül istemiyorum yardımcı ol