- 2,759
- 1,609
- 113
Kendi kendine neden triplere girdinki şimdiMaç istiyor kafasına göre oynuyor üç kuruşun sana kalsın
Kendi kendine neden triplere girdinki şimdiMaç istiyor kafasına göre oynuyor üç kuruşun sana kalsın
Knk valla 2 sinden birine 2.5 giricektim buna girdim hayırlısıVallaha reis atana rahmet parası olanın bir yeri kalkıyor konuyu gördüm diye araştırdım verdim ve yatmaya gidiyordum dagitim seyimde değil yani maksat fayda dokunsun Portland 2.5 yaz dedim siklemdi bak şimdi .d
Bunadabol sansŞöyle attım kusura bakmayın gelmez diye 5 k atmıştım yoksa dağıtırdım karım olmadı gelirse 3 4 arkadaşı görürüz
İzlemiyorum ama istatistikler onu gösteriyorBu mac bayagi hareketli
Bol şanslarŞöyle attım kusura bakmayın gelmez diye 5 k atmıştım yoksa dağıtırdım karım olmadı gelirse 3 4 arkadaşı görürüz
Dayi attir ilk yaridan isimize bakalimBu mac bayagi hareketli
3 defa yazdım yukarıda yazık adam kazansın diye dedim maç 2 oldu bakacaksın hocam soruyorsan .d neyse bolşans iyi gecelerKnk valla 2 sinden birine 2.5 giricektim buna girdim hayırlısı
Haklısın bro3 defa yazdım yukarıda yazık adam kazansın diye dedim maç 2 oldu bakacaksın hocam soruyorsan .d neyse bolşans iyi geceler