Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Ödemek

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,985
894
113
Dedi ve 3 ay sonra 2 katı daha fazla borca düştü.. inşallah yaşamazsın ama öyle olacak maalesef iyi forumlar.
geçen şubatta 250 bin tl borç ödedim hepsi kumar yüzündendi sadece suan 11 bin tl borcum anneannemin hastalığı yüzünden ve 5k kredi kartım var gayette borçsuz yaşanıyor hocam akıllı adam 1 kere düşer bu kumar batağına borç yüzünden

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,636
1,473
113
Beyler ben kumar yuzunden borć yapmadimki ev araba kredisi odedim param varsa oynadim yoksa oynamadim Benim için kumar eğlencedir

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,470
1,259
113
Valla bilemiyom gardasim,,ben ve benim gibi bir çok insanda diyordur,,biz böyle değildik nasıl düştük diye,,,bı iki güne telefonum önce interte kapanacak,,doğalgaz elektrik kesildi kesilecek,,tepligatlat o bu derken insan yaşadığının yediğin ictiginin bile farkında değil...umarım bı şekilde kurtuluruz...söylenecek çok söz var ama yazacak mecal yok artık....
Hayattaki şansımız böyle işte
Dayı işsiz misin iş olmayinca çark dönmüyor maalesef

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,636
1,473
113
şu dünyadaki tek şansim 0.61den kredi çekmek maasim 3bin tlyken 2750 taksit oduyordum simdi 60bin oldu 2750ile bitirdim