- 34,891
- 17,518
- 113
Ulan şu espriyi biz yapacqktık suvatım hemen yapmışssın tüh hay aksi.Helql dost fix atsana 200 atayim maksat borcsuz kalma
Ulan şu espriyi biz yapacqktık suvatım hemen yapmışssın tüh hay aksi.Helql dost fix atsana 200 atayim maksat borcsuz kalma
Odül var mi ?Ulan şu espriyi biz yapacqktık suvatım hemen yapmışssın tüh hay aksi.
Var tabi takla atarsın 5tl twerk atarsan 10tl ikisini aynı anda atarsan bugüne özel 24tlOdül var mi ?
Fix atıldıHelql dost fix atsana 200 atayim maksat borcsuz kalma
geçen şubatta 250 bin tl borç ödedim hepsi kumar yüzündendi sadece suan 11 bin tl borcum anneannemin hastalığı yüzünden ve 5k kredi kartım var gayette borçsuz yaşanıyor hocam akıllı adam 1 kere düşer bu kumar batağına borç yüzündenDedi ve 3 ay sonra 2 katı daha fazla borca düştü.. inşallah yaşamazsın ama öyle olacak maalesef iyi forumlar.
Helal savasimFix atıldı
Kendin diyorsun reis akıllı adam .. oda çok zor iraden için tebriklergeçen şubatta 250 bin tl borç ödedim sadece suan 11 bin tl borcum ve 5k kredi kartım var gayette borçsuz yaşanıyor hocam akıllı adam 1 kere düşer bu kumar batağına borç yüzünden
Hani gelmedi suvatım elimize mi vercen yoksa 200üHelal savasim
Maalesef elhamdülillah her halimize ve evet kimsenin suçu yok kendimiz suçluyuz.Bir zamanlar eğlenceye harcayacak paran vardı çünkü kumara bulaştıktan sonra kalmadı gidenleri çıkartmak için de iyice battık dibine
Eline veririm savasim ama sana kiyamadim puahhaHani gelmedi suvatım elimize mi vercen yoksa 200ü
Dayı işsiz misin iş olmayinca çark dönmüyor maalesefValla bilemiyom gardasim,,ben ve benim gibi bir çok insanda diyordur,,biz böyle değildik nasıl düştük diye,,,bı iki güne telefonum önce interte kapanacak,,doğalgaz elektrik kesildi kesilecek,,tepligatlat o bu derken insan yaşadığının yediğin ictiginin bile farkında değil...umarım bı şekilde kurtuluruz...söylenecek çok söz var ama yazacak mecal yok artık....
Hayattaki şansımız böyle işte
8.492 Reaktionen · 997 Mal geteilt | Semraersin Çelik on Reels
www.facebook.com
Gecmiş olsun tostum sıralara olan borcun için icraa takibi başlatıldıLise sıralarından beri borçluyuz böle hayatın aq
1000x mi geldi dost hayirdirBugun itibarile uçan kuşa dahi olan borcumu odedim kartlari iptal edip kirip attim Allah hepinize nasip etsin .. borçsuz nasil yaşaniyor unutmuşum🥺😂
sayılir 😂1000x mi geldi dost hayirdir
Nasıl oldu dostsayılir 😂