Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Ödemek

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
998
468
63
Bugun itibarile uçan kuşa dahi olan borcumu odedim kartlari iptal edip kirip attim Allah hepinize nasip etsin .. borçsuz nasil yaşaniyor unutmuşum🥺😂
Bende 1 hafta önce Zlotta crash oynaya oynaya 100 bine yakın çekim yaptım 45 bin turkcell finans borcumu ödedim 7 bin hadiye olan borcu ödedim 12 bin şahısa borcu ödedim 3 bin Türk Telekom faturamı ödedim kalan parayıda yatırıp kaybettim şuan sadece davalık olduğum şahısa 161 bin borç var oda faiz binmiş avukat masrafı falan 193 bin olmuş ona da itiraz ettim durduruldu başka da bankaya bi 50 bin borç kaldı bi vuruş daha yapsam bankayı da bitirsem borç kalmıyor

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,636
1,473
113
Bende 1 hafta önce Zlotta crash oynaya oynaya 100 bine yakın çekim yaptım 45 bin turkcell finans borcumu ödedim 7 bin hadiye olan borcu ödedim 12 bin şahısa borcu ödedim 3 bin Türk Telekom faturamı ödedim kalan parayıda yatırıp kaybettim şuan sadece davalık olduğum şahısa 161 bin borç var oda faiz binmiş avukat masrafı falan 193 bin olmuş ona da itiraz ettim durduruldu başka da bankaya bi 50 bin borç kaldı bi vuruş daha yapsam bankayı da bitirsem borç kalmıyor
hadi insallah reis

redcardoff

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
13
3
binlerce kişi bu dediğini yapmıştır borcu ödeyip kartları kırmıstır ama ilk kumar krizinde yine bankalara basvuracaksın yine borçlara düşeceksin tamamen kurtulmak isteyen adam gelip de forum da başlık açmaz üyeliğini bile sildirtir yoksa kendini kandırıyorsun su an dostum

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
165
43
geçen şubatta 250 bin tl borç ödedim hepsi kumar yüzündendi sadece suan 11 bin tl borcum anneannemin hastalığı yüzünden ve 5k kredi kartım var gayette borçsuz yaşanıyor hocam akıllı adam 1 kere düşer bu kumar batağına borç yüzünden
Ben aptalım 3 kez düştüm bu batağa, bunu da atlatırsam borç paraya ekmek bile almayacam.