- 1,338
- 437
- 83
beynimizin %100ünü kullanırsak ne olurun cevabıÖdemeyi borclu oldugun kisinin hesabina iste ve arayan vanlıyi odemeyi gonderince engelle,hem borcundan kurtul hem vanlıdan,sikayet edemez zaten evlidir
beynimizin %100ünü kullanırsak ne olurun cevabıÖdemeyi borclu oldugun kisinin hesabina iste ve arayan vanlıyi odemeyi gonderince engelle,hem borcundan kurtul hem vanlıdan,sikayet edemez zaten evlidir
Arama yönlendirme yap borçlu olduğun adamı arasınlar sende yeni bir numara alArkadaşlar borçlu olduğum adam numaramı eskort sitelerine vermiş
Arayıp duruyorlar napabilirim vandan adam arıyor fiyat sormak için nasıl kurtulabilirim
Abi yeni numara alamam 10 yıldır aynı numarayı kullanıyorum 50 bun verseler numaramı satmam asla mazimiz varArama yönlendirme yap borçlu olduğum adamı arasınlar sende yeni bir numara al
Lan hiç kafanız basmıyo aç konuş hepsiyle ucuz fiyat iste yerim yok de ama önden ödeme alırım de al paralarını engelle bitti gittiArkadaşlar borçlu olduğum adam numaramı eskort sitelerine vermiş
Arayıp duruyorlar napabilirim vandan adam arıyor fiyat sormak için nasıl kurtulabilirim
Abi erkek sesiyle bu dediklerini nasıl yapabilirim ben travesti değilim kiLan hiç kafanız basmıyo aç konuş hepsiyle ucuz fiyat iste yerim yok de ama önden ödeme alırım de al paralarını engelle bitti gitti
Ses değiştirme uygulamaları varAbi erkek sesiyle bu dediklerini nasıl yapabilirim ben travesti değilim ki
Abi erkek adam yapmaz böyle şeyler bize ters bunlar erkek gibi yaşadık şimdiye kadar erkek gibide ölelimSes değiştirme uygulamaları var
Ulan borçunubode odeyemiyorsanda git o tenekeyi sen burda dalga tutmanın oesindesinde gerek yok kalibrene yakıştırma böyle muhabbetleri ..!Arkadaşlar borçlu olduğum adam numaramı eskort sitelerine vermiş
Git o tenekeyi vur serefimeUlan borçunubode odeyemiyorsanda git o tenekeyi sen burda dalga tutmanın oesindesinde gerek yok kalibrene yakıştırma böyle muhabbetleri ..!
Yöntem harikaymış takdir ettim fiyatlar fiyasko heraldeArkadaşlar borçlu olduğum adam numaramı eskort sitelerine vermiş
Devir değiştiAbi erkek adam yapmaz böyle şeyler bize ters bunlar erkek gibi yaşadık şimdiye kadar erkek gibide ölelim
Bir süre sonra kesilir birsey olmazArkadaşlar borçlu olduğum adam numaramı eskort sitelerine vermiş
Kadın olmayı düşünürsen dm. Tanıdık ürolog varAbi ben kız değilim ki nasıl konuşayım erkeğim ben
Niye kadın olmayı düşüneyim abi altımda soba borusu varken yaKadın olmayı düşünürsen dm. Tanıdık ürolog var
Bide Öyle yaptiya o borç patlar ödememek hakkındir kesinlikle verme borcuAbi ben kız değilim ki nasıl konuşayım erkeğim ben
Babasını aradım söyledim babası da şarapçı akşam annasini beliycem dediBide Öyle yaptiya o borç patlar ödememek hakkındir kesinlikle verme borcu
Tamamda o borcu vermemen lazımBabasını aradım söyledim babası da şarapçı akşam annasini beliycem dedi