Bende engelliyorum knka biraz kesildi aramalarKanka aynı bok başıma geldi farklı bir konudan numaraları engelledim bir süre sonra aramalar kesildi
Bende engelliyorum knka biraz kesildi aramalarKanka aynı bok başıma geldi farklı bir konudan numaraları engelledim bir süre sonra aramalar kesildi
Aynen devam et kanka bir süre sonra kesiliyorBende engelliyorum knka biraz kesildi aramalar
Verecem ve hayatımdan çıkaracam abi böyle insanların hayatımda yeri yokTamamda o borcu vermemen lazım
Arıyorsun kanka hattını son 2 hanesini değiştiriyorsun olay çözülüyor.Arkadaşlar borçlu olduğum adam numaramı eskort sitelerine vermiş
Arayıp duruyorlar napabilirim vandan adam arıyor fiyat sormak için nasıl kurtulabilirim
verme daha kardeşim.Benim borcumunun odmeme 2 gün var 10unda verecektim parası bitmiş yaptıklarına bak
mantıklı fikirÖdemeyi borclu oldugun kisinin hesabina iste ve arayan vanlıyi odemeyi gonderince engelle,hem borcundan kurtul hem vanlıdan,sikayet edemez zaten evlidir
Çok büyük P... Ç sin mükemmel cevapÖdemeyi borclu oldugun kisinin hesabina iste ve arayan vanlıyi odemeyi gonderince engelle,hem borcundan kurtul hem vanlıdan,sikayet edemez zaten evlidir
Aman efendim estagfrullah siz varken benimki sıradan bi fikir😀Çok büyük P... Ç sin mükemmel cevap
Abi resim efsane ha vallaAman efendim estagfrullah siz varken benimki sıradan bi fikir😀
Maç 1-1 olur ..sana 1 gol lazım..Kolayı var sen de onun numarasını ver..
Ödeşmek..
Abi maç yapmıyoruz kiMaç 1-1 olur ..sana 1 gol lazım..
Hahahah müthiş tavsiyeÖdemeyi borclu oldugun kisinin hesabina iste ve arayan vanlıyi odemeyi gonderince engelle,hem borcundan kurtul hem vanlıdan,sikayet edemez zaten evlidir
Abi yalan niye atayım elime ne geçecek Allah aşkına yaiş olsun diye konu açmayın iyice bokunu çıkarıdınız
yalan atıyorsun demedim sana saçma sapan konular açmayın bizene sen eskort olduysan hayırlı müşteriler.Abi yalan niye atayım elime ne geçecek Allah aşkına ya
Abi konu cidi bir konu zatten cidi olmasa niye açayımyalan atıyorsun demedim sana saçma sapan konular açmayın bizene sen eskort olduysan hayırlı müşteriler.
ciddiyemi aldın dediğimi gerçektenAbi konu cidi bir konu zatten cidi olmasa niye açayım
Ben seskort değilim bu arada
Böyle hukuki konuları foruma taşımayın.burasi hukuk forumu değil.. hukuk forumları var googla da gerekirse dm den yazın bize..Bu eskort siteye alacaksın in numaranı verdiğini ispatliyanilirsen yüklü manevi tazminat davası açabilirsin...Borçlu olmak suç değildir.Ancak alacaklı icra yolu seçebilir.. kanun böyle der.fakat alacakliyı tehdit-taziz gibi her türlü gayri meşru yol suçtur..