- 34,411
- 17,040
- 113
ulan onlar utanmı şimdi bozkurtun verdiği ödüllerede 2li kombin 1.90 orannkoyarlar kendi paraları gibiymiş gibi o kadar şeytanşarroll sponsoru ol utandır herksi
ulan onlar utanmı şimdi bozkurtun verdiği ödüllerede 2li kombin 1.90 orannkoyarlar kendi paraları gibiymiş gibi o kadar şeytanşarroll sponsoru ol utandır herksi
Teşekkürler eline sağlıkKazanan Üyelerimizin Bakiyeleri Hesabına Eklenmiştir. Bol Şanslar Dileriz
Eyv haci sans seninle olsunAleyküm selam hoş geldin
valla demın aklıma geldı he, cekımde zorluk cıkarırlar dıye adamın parasınıulan onlar utanmı şimdi bozkurtun verdiği ödüllerede 2li kombin 1.90 orannkoyarlar kendi paraları gibiymiş gibi o kadar şeytanşar
Yok ana para cevrimini ben yaptım herkesin nakit buulan onlar utanmı şimdi bozkurtun verdiği ödüllerede 2li kombin 1.90 orannkoyarlar kendi paraları gibiymiş gibi o kadar şeytanşar
Doğum günü bonusu varmıKazanan Üyelerimizin Bakiyeleri Hesabına Eklenmiştir. Bol Şanslar Dileriz
he iyi o zaman kardo sana helal olsun diyorum kesene bereket sitelik pek bi durum yok onlara sadece utandırdığım için ayrıxa tşklerYok ana para cevrimini ben yaptım herkesin nakit bu
adam kendine heryerden pay cıkarmaya calısıyor ahahahDoğum günü bonusu varmı
Kesene berektYok ana para cevrimini ben yaptım herkesin nakit bu
Düşündük herkesi çevrim şartını yapıp bıraktım bakiye bizim sitede çevrim şartı yok yatır bonus al çek her yatırıma %30 varhe iyi o zaman kardo sana helal olsun diyorum kesene bereket sitelik pek bi durum yok onlara sadece utandırdığım için ayrıxa tşkler
Benim mesai başladi bbadam kendine heryerden pay cıkarmaya calısıyor ahahah
Param olsa hani tek site bunlar olsa o parayı çöpe atmak daha hayırldırDüşündük herkesi çevrim şartını yapıp bıraktım bakiye bizim sitede çevrim şartı yok yatır bonus al çek her yatırıma %30 var
Bana küsmüş o@bozkurt5353 bizim sully nin doğum günüumüş
Bordo bereli gibisin doymadın ödüle be 😂😂😂😂Bol şanslar herkese takip edemiyorum pek ama gönlüm sizinle
Yok be olm ne ödülü şans diliyorum sadeceBordo bereli gibisin doymadın ödüle be 😂😂😂😂
O hayata küsmüş 😀Bana küsmüş o