- 34,479
- 17,114
- 113
Beyler bi salın be valla beni bi salın tm komigim iyiyim hoşumda bu fenomenliğim cok göze batıyor konuya girmeye korkutorum bazen cok sevildigidmen
Kürşat mı dedi bunuBana küsmüş o
HayırKürşat mı dedi bunu
Mesai erken bitmiş pehKürşat mı dedi bunu
Chelsea onemliporto yazdı
onun omk , hangı takımı yencek bunlarChelsea onemli
Kral belki sana ego olarak gelcek ama ben i insana ayar veriyosam tilt oluyosam bilki haklıyımdır bana kahpelik yapılmadığı sürece kimseyle ters düşmem kürşat kahpenin teki kan emici biri girdiğim her ortamda denk gelirim hiçbir yerde BarındırmamÇocuk bana bugün bir kere ordamisin dedi ben de gerekeni söyledim görmezden gelin istemediğinizi.. Ekli dosyayı görüntüle 454289
Hee 58 dkChelsea maçı vardı bizde yakacak bizi
Kim dostKral belki sana ego olarak gelcek ama ben i insana ayar veriyosam tilt oluyosam bilki haklıyımdır bana kahpelik yapılmadığı sürece kimseyle ters düşmem kürşat kahpenin teki kan emici biri girdiğim her ortamda denk gelirim hiçbir yerde Barındırmam
Roll havasi var sanki amaChelsea maçı vardı bizde yakacak bizi
Ortam gerilince slota vuruyo o kendini 😂😂Roll havasi var sanki ama
Kral konu sahibi cevap vermesi lazim patron o 😂😂Görünmez mi oldum konuda anlamadım hayalet yapicam nickimi
Havaya girdimi çakar joe 90aRoll havasi var sanki ama
Haklisin kanka sabah işe gidicem uyumadan belki ilk kez bi roll atarız dedim de nasip olmayacak yine gibi 😂😂Kral konu sahibi cevap vermesi lazim patron o 😂😂